Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Креди Йес подарява 10 Смарт TV на своите клиенти

Креди Йес подарява 10 Смарт TV на своите клиенти

Световното първенство по футбол 2022 в Катар е след малко повече от месец. Като истински фенове на спорта, ние от Креди Йес ще зарадваме с подаръци по случай най-големия футболен форум. Всички, усвоили кредит от 11 октомври до 18 ноември, ще участват в тегленето за един от десет 32″ Смарт TV. Клиентите, избрани на лотариен принцип, ще имат възможност да гледат най-интригуващите мачове и най-добрите футболисти в света на чисто нов телевизор.

Събери приятелите си, за да споделите заедно тръпката от играта. Световното първенство по футбол 2022 г. е едно от най-чаканите спортни събития в света.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Участие в томболата ще вземат всички клиенти, усвоили кредит в периода от 11.10.2022 г. до 18.11.2022 г., без ограничение от сумата и периода, както и от вида на продукта. Наградите ще бъдат присъждани на случаен принцип.

ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ

На 21 ноември чрез томбола, която ще се състои в присъствието на представители на компанията, ще бъдат избрани десетте печеливши. Те нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт. Печелившите ще бъдат информирани по имейл или телефон за спечелената от тях награда, като същата ще получат в офиса, от който са изтеглили кредита.

Креди Йес пожелава успех на всички!

Ние ДАваме и подаръци!

Повече информация можете да получите във всеки наш офис, както и на телефон: 0700 890 55.

С оглед администрирането на Томболата „Креди Йес“ ООД, ЕИК 200688545, е в качеството и в правото си на администратор на лични данни.

Заяви своя креди от КРЕДИ ЙЕС

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *