Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Къде да почиваш изгодно това лято

Къде да почиваш изгодно това лято

Къде да почиваш изгодно това лято

Уникален шанс на 40 от вас да спечелят all inclusive уикенд за двама на Българското Черноморие

Най-после настъпи мечтаното време! Жарко слънце, синьо небе, ситен топъл пясък на плажа, прохладни морски вълни или свеж планински въздух-разкошотия! Супер условия за бленуваната почивка.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да се възползвате от чудесното време и да избягате от градския шум и наситеният с оловни изпарения въздух по кръстовищата, поне за двата почивни дни . Не мислете за финикийските знаци, защото има варианти и за почивка сред природата, без да мислите за тях.

Стига да поискате да нарушите зоната си на комфорт, варианти много: да погостувате на баба и дядо от село; на близки и приятели-на разменни начала; да посетите близки до вас исторически забележителности; да отидете на плаж до близката река или на басейн в близкия мотел; да се разходите в парка или в близката гора.

Каквото и да изберете, ще отпочинете и ще се заредите с енергия и хубави емоции, които винаги са по-ценни от всичките пари на света.

Отделно от изброеното дотук, имате и още един отличен шанс за изгодна почивка и „ново зареждане на батериите“ с чудесното предложение на Изи Кредит (Easy Credit).

Изи Кредит предоставят уникален шанс на 40 от вас да спечелят all inclusive уикенд за двама на Българското Черноморие. Защото от Изи Кредит знаят че се нуждаете от почивка.

Наградите всяка седмица включват, освен възможността да спечелите един от 40 уикенда за двама, и скреч карти на място в офисите, с малки подаръчета като раници, термо чанти, надуваеми топки, шапки с козирка, плажни рогозки, хилки за плажен тенис, запалки и дори талони за отстъпка на стойност от 10 и 20 лв.

Право на участие в Промоцията придобива автоматично всяко пълнолетно дееспособно физическо лице, което е сключило в качеството си на Заемател договор за паричен заем с „Изи Асет Мениджмънт“ АД в периода от 15.05.2019 г. до 31.07.2019 г. включително.

А защо да изберем Изи Кредит? Освен че е приятел, който се притичва на помощ във важен момент, предоставяйки услуга без включени изненади в нея, компанията осигурява възможност за теглене на кредит на стойност от 100 до 8000 лв. с прозрачни и ясни условия. Още с първия усвоен кредит ставате част от програмата за лоялност, което от своя страна ще ви донесе привилегии като различни отстъпки и подаръци. Кандидатсването е лесно! Избери най-подходящия кредит за теб!

Изпрати кратка информация, за да заявиш безплатна консултация и кандидатстване за кредит по телефона.

Изи Кредит и Izbiram.bg ви пожелаваме едно незабравимо и изпълнено само с приятни емоции чудесно лято!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *