Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Къде да почиваш това лято изгодно

Къде да почиваш това лято изгодно

Къде да почиваш това лято изгодно

Каквото и да изберете, ще отпочинете и ще се заредите с енергия и хубави емоции, които винаги са по-ценни от всичките пари на света.

Най-после настъпи мечтаното време! Жарко слънце, синьо небе, ситен топъл пясък на плажа, прохладни морски вълни или свеж планински въздух-разкошотия! Супер условия за бленуваната почивка.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да се възползвате от чудесното време и да избягате от градския шум и наситеният с оловни изпарения въздух по кръстовищата, поне за двата почивни дни . Не мислете за финикийските знаци, защото има варианти и за почивка сред природата, без да мислите за тях.

Стига да поискате да нарушите зоната си на комфорт, варианти много: да погостувате на баба и дядо от село; на близки и приятели-на разменни начала; да посетите близки до вас исторически забележителности; да отидете на плаж до близката река или на басейн в близкия мотел; да се разходите в парка или в близката гора.

Каквото и да изберете, ще отпочинете и ще се заредите с енергия и хубави емоции, които винаги са по-ценни от всичките пари на света.

Отделно от изброеното дотук, имате и още един отличен шанс за изгодна почивка и „ново зареждане на батериите“ с чудесното предложение на Кеш Кредит.

Кеш Кредит предоставят уникален шанс на 10 от вас да спечелят all inclusive уикенд за двама в избрана или любима дестинация в България. Защото от Кеш Кредит знаят кои са любимите ви места в Родината.

Можете да избирате между Несебър, Велинград, Хисаря, Сандански, Созопол, Банско, Св. Влас, Златни пясъци, Рибарица и Слънчев бряг.

Най-хубавото е, че това не е обвързано с покупка на продукт. Затова ние от Izbiram.bg, ви съветваме да се регистрирате за участие в тази томбола. А за да участвате в играта, е достатъчно единствено да изберете дали да попълните листовка в техен офис или да се регистрирате през формата в сайта им. Не е нужно да сте техен клиент, за да вземете участие в тази томбола!
Срокът за това тече до 31 юли, така че, побързайте да се регистрирате за участие в играта!

Изборът на спечелилите участници ще се състои на 07 август на напълно случаен принцип, а почивката ще е през август.

Почивките, които от Кеш Кредит ще подарят на тези 10 щастливци през най-жаркия месец август, са част от тяхната дългосрочна кампания под надслов „Само да е българско“.

Кеш Кредит и Izbiram.bg ви пожелаваме едно незабравимо и изпълнено само с приятни емоции чудесно лято!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *