Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Лятото е по-вълнуващо с Мини Заем

Лятото е по-вълнуващо с Мини Заем

За поредно лято от Мини Заем стартират промоционална кампания с големи отстъпки по кредитните продукти , които предлагат.

Лятната промо кампания ще се проведе в периода от 29.07 до 31.08.2022 година и от нея могат да се възползват както всички редовни и лоялни клиенти, така и хора, които до сега не са кандидатствали за кредит от Мини Заем.

Ако и вие имате нужда от финансова помощ, с която да спасите лятната си ваканция, не се колебайте дълго, а поискайте своя бърз кредит до заплата или заем на вноски от Мини Заем и го вземете с намаление от 15% от разходите по погасяването му.

Защо да поискате своя кредит от кредитна компания Мини Заем?

 

Кредитната организация има над 10 – годишен опит в кредитирането и е една от малкото компании, които през цялата година провеждат подобни кампании с доста изгодни отстъпки от разходите по кредитите.

Тя е и сред малкото кредитни компании в страната, които са изцяло социално ориентирани и предлагат своите кредитни продукти при възможно най-ниски и изгодни за потребителите лихви.

Не е за пренебрегване и факта, че за да кандидатствате и да получите своя заем с 15% отстъпка не се налага да посещавате офис на компанията лично, нито да предоставяте купища документи или да чакате с дни, за да научите дали сте одобрени или не.

В момента, в които решите, че имате нужда от малък заем, просто влизате на www.minizaem.bg в периода на лятната кампания, попълвате сумата, вида на кредитния продукт (до заплата или  на вноски) и получавате отговор дали сте одобрени до 30 минути.

Само няколко часа след одобрението получавате желаната сума с 15% отстъпка можете да я оползотворите както на вас ви харесва.

Имате нужда от финансова помощ за лятото? Поискайте своя заем с отстъпка от Мини Заем от 29.07 до 31.08.2022 година и се насладете на ваканцията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *