Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Лятото идва с горещ КЕШ за море!

Лятото идва с горещ КЕШ за море!

Дългоочакваната пролет настъпи и всички се радваме на топлото и слънчево време. Завладяни от приповдигнатото и весело настроeние покрай майските празници и балове, нямаме търпение да започнем с изготвянето и осъществяването на летните ни желания и планове. Всички си мечтаем това лято да е значително по-добро от миналогодишното във всички аспекти и да успеем да наваксаме с нещата, което не сме успели да реализираме до момента.

Разбира се, иска ни се да си организираме страхотна почивка с приятелите и близките по морските курорти. Да се радваме на слънчевите лъчи и приятния бриз край плажа, да ни будят чайките и красивия морски изгрев, да си осигурим така жадуваната и заслужена почивка, зареждайки се с нови сили и много положителни емоции.

Но започвайки с финансовия разчет и бюджет, осъзнаваме, че парите, с които разполагаме няма да ни стигнат за всичко. Трябва да намерим бързо финансово решение, защото не ни се иска да губим повече време, а да действаме и следваме мечтите и желанията си още сега. И точно в този момент може да се възползваме от новата промоционална кампания на CITYCASH, под свежия надслов „Кредит вземи и КЕШ за море спечели!“ и да си осигурим мечтаната почивка, спечелвайки си една от многото КЕШ награди. Не пропускай възможността да си подариш горещи летни емоции, защото сега лятото идва с горещ КЕШ за море от Сити Кеш.

За пореден път кредитната институция иска да зарадва своите клиенти, като им раздаде още много големи КЕШ награди, спазвайки традициите си от изминалите две години. Всеки клиент, сключил договор за бърз кредит CITYCASH в промоционалния период ще участва в седмичните тегления за 8 парични награди на стойност от по 500 лева в брой всяка. От предложението може да се възползвате от 4-ти юни до 29-ти юли включително. Всяка седмица един късметлия ще печели 500 лева КЕШ. Имената на всички изтеглени щастливци ще бъдат обявявани регулярно както на сайта на кредитната институция, така и в корпоративната фейсбук страница. Може и ти да си един от тях. Повече за правилата на промоцията и по-детайлна информация може да намериш на www.citycash.bg

Винаги, когато имаш нужда от спешна финансова помощ, може да разчиташ на бърз кредит от Сити Кеш. Ще имаш необходимата сума пари без излишни усилия, в максимално кратки срокове и с улеснена процедура по кандидатстване и отпускане на заема. Погасителният план по бързия потребителски заем можеш изцяло да съобразиш с индивидуалните ти финансови възможности и желания. Може да кандидатстваш от всяко кътче на страната ни, в удобно за теб време, защото търговската мрежа на компанията разполага вече със 105 офиса и над 2000 професионално обучени финансови консултанти и сътрудници, които са на твое разположение. А само сега можеш да спечелиш и една от страхотните КЕШ награди на стойност 500 лева. Осигури си финансово спокойствие и необходимия КЕШ за море още сега.

Лятото дойде… Хайде с горещ КЕШ на море!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *