Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Мини Заем зарадва своите потребители и през новата 2021 година със страхотни намаления на лихвите по кредитите

Мини Заем зарадва своите потребители и през новата 2021 година със страхотни намаления на лихвите по кредитите

Новата година е вече тук, а с нея идват и новите разходи. Януари и февруари също са изпълнени с празници, което означава допълнителни разходи към така или иначе по-високите сметки. За щастие, това не трябва да предизвиква финансови сътресения – Мини Заем е тук на помощ!

През последните няколко години, ние от Izbiram.bg имаме за цел да ви представяме най-добрите финансови решения, с които може да покриете различни свои нужди. Така целим да създадем общество от финансово грамотни хора, които умеят да взимат правилни, добре информирани решения. Това е и причината да ви запознаваме с компаниите, които могат да ви предоставят най-добрите финансови продукти.

Мини Заем е една от най-известните компании, предлагащи бързи кредити в България. Основната цел на компанията е да бъде в помощ на всеки, който има спешна нужда от кредит на вноски или по-малка сума, с която да покрие разходите си „до заплата“.

През 2021 година, компанията радва своите клиенти със страхотни намаления от лихвите по кредити. От Мини Заем вярват в изграждането на добри отношения с клиентите, прозрачност и отговорност, когато става въпрос за финанси. Ето защо те се стремят да подобряват постоянно своите услуги и условията по кредитите, които предлат. Доказателство за това може да намерите в нашия калкулатор за бързи кредити. Независимо дали имате нужда от кредит до заплата или такъв на вноски, калкулаторът изважда на първо място най-изгодната оферта.

Така, според нашия калкулатор, Мини Заем е една от компаниите, които предлагат най-добри условия за бързи кредити на своите клиенти. Нещо повече, колкото повече изтеглени и изплатени в срок кредити имате, толкова по-голяма отстъпка от лихвата ще получите при следващо кандидатстване. Кредитната компания се нарежда сред най-добрите български компании, предлагащи бързи кредити.

При спешна нужда от средства, възползвайте се от страхотните отстъпки, които Мини Заем предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти. Нещо повече, ако сте нов клиент на компанията и кандидатствате за пръв кредит до заплата ще получите 50% отстъпка от лихвата по кредита.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *