Застраховка пътуване в чужбина е продукт, който е жизнено необходим на всеки, който пътува в чужбина, независимо дали за да гостува на роднини, да работи или да разгледа забележителностите на чужда държава. Но голяма част от хората, незапознати с ползите от нея, я пренебрегват докато не стане твърде късно.

Защо е важно да сключите медицинска застраховка при пътуване в чужбина:
  • Застраховката е евтина и срещу скромната сума от няколко лева, ще покрие разходите на вас, и близките ви, в случаи на внезапно заболяване или претърпяна злополука.
  • Застрахователите използват асистираща компания. Нейната роля е при настъпило събитие да ви насочи към най-близкия лекар или здравно заведение. За целта трябва само да се обадите на посочените в полицата телефони. За ваше улеснение обслужването е на български език.
  • Застрахователят се разплаща директно с болничното заведение, от ваше име. Т.е. не е необходимо да плащате в брой или да имате голяма сума пари по кредитната си карта.
За да проверите точната цена на застраховката, в зависимост от мястото и продължителността на престоя, разгледайте нашия Калкулатор за застраховка при пътуване в чужбина.

Да не забравим най-важното: винаги носете със себе си...доброто си настроение!

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

Наръчник с безценни съвети за застраховането