Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Наближава седмицата на любовта!

Наближава седмицата на любовта!

томбола Креди Йес

В седмицата на любовта и виното, Креди Йес ще зарадва своите клиенти с томбола за 42 предметни награди

Наближава най-романтичният празник през годината „Свети Валентин“. Февруари е месецът на любовта, на виното, месецът, в който денят става все по-голям. Всичко това създава предпоставки да се заредим допълнително с енергия, да имаме повече добре прекарано време с най-близките си, да се наслаждаваме на обикновените и необикновените празнични дни. Всичко това обаче, често е свързано с допълнителен разход, независимо дали става дума за определен повод, извънредно обстоятелство, или просто наслаждаване на момента. В повечето случаи с този разход не може да се справим сами, което не означава, че трябва да се откажем, а напротив.


В седмицата на любовта и виното, Креди Йес ще зарадва своите клиенти с томбола за 42 предметни награди (14 смартфона, 14 зарядни батерии, 14 стенни часовника).


Всички клиенти усвоили заем в периода от 01.02.2019 г. до 14.02.2019 г. участват в томбола организира от Креди Йес. Изтеглените 42-ма (четиридесет и двама) на случаен принцип печелят една от наградите: 14 смартфона, 14 зарядни батерии, 14 стенни часовника. Тегленето ще се организира на 15.02.2019 г. чрез томбола в присъствието на представители на Креди Йес. За повече информация на: www.crediyes.bg или на тел. 0700 890 55

Кои са Креди Йес?

Креди Йес вече 10 години помага на клиентите си и извоюва името си на надежден и коректен партньор в България. Нямаме скрити условия, нямаме неясни и подвеждащи правила.Фирмената политика на Креди Йес е подчинена на идеята винаги да дават шанс и възможност на Вас и същевременно да не поставят ограничения пред исканията и нуждите Ви! Ако разгледате условията им, сами ще се убедите в това!Креди Йес са ориентирани главно в сферата на потребителско и ипотечно кредитиране. Те предлагат:

  • Потребителски кредит – от 100 до 5 000 лв. с удобни месечни или седмични вноски с възможност за предсрочно погасяване, рефинансиране и без никакви такси!
  • Ипотечен кредит – от 5 000 лв. до 30 000 лв., с ясни и прозрачни месечни вноски със срок на кредита до 5 години. Фиксирана лихва за целия период на кредита!

От Креди Йес се стараят винаги да са в подкрепа на своите клиенти в точния момент. Всеки може да получи безплатна консултация за най-добрия продукт според своите нужди и възможности ТУК.

Пожелаваме успех на всички участници в томболата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *