Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Най-често срещаните промоционални предложения за бързи кредити, за които е добре да знаете

Най-често срещаните промоционални предложения за бързи кредити, за които е добре да знаете

Бързите кредити. Често прибягваме до тях когато имаме спешна нужда от средства, било то за ремонт на колата, нова пералня или защото сметките този месец са по-високи от обикновено. Бързите кредити осигуряват нужната помощ и сигурност в момент на нужда, а вече са много повече от това.

През последните няколко години, ние от Izbiram.bg, помагаме на своите читатели като ги информираме за най-добрите финансови продукти. Целта ни е да създадем общество от финансово грамотни българи, които умеят да управляват парите си и да взимат разумни финансови решения дори в момент на криза. В следващите редове ще обърнем внимание на бързите кредити и промоционалните оферти, които те предлагат на своите клиенти.

През годините, условията за бързи кредити много се промениха. Промени се и начинът, по който компаниите се грижат за своите клиенти. Вече са на лице много и различни промоционални условия, които помагат не просто да решите финансов проблем, но и да го направите без значително увеличение на разходите. В някои случаи дори може да спечелите парични или предметни награди. Ето кои са най-популярните промоции, които може да срещнете в компаниите, предлагащи бързи кредити.

Какви промоции предлагат на своите клиенти компаниите за бързи кредити?

Бързо теглене и връщане с 0% лихва (безлихвен кредит до заплата)

При този тип промоционална оферта, ако изтеглите да речем 300 лв за период от 30 дни, на 30-тия ден ще трябва да заплатите точно 300лв. Тази оферта е страхотна, тъй като кредитът има 0% оскъпяване. Като да вземете пари назаем от приятел. Но внимавайте, ако се забавите с плащането, ще бъдат начислени допълнителни лихви и такси.

Безплатен първи кредит

Тази промоция е подобна на първата, но важи само за първия кредит. Ако сте нов клиент на дадена компания и тя предлага тази промоция, може да се възползвате от нея при първото теглене. Безплатният първи кредит също важи за кредити до заплата.

По-ниска лихва

Друг тип промоционална оферта, предлагана от компаниите за бързи кредити, е намаление от цената на лихвата, най-често с 10, 15 или 20%. Този тип промоции често се появяват около празници или за специални поводи и има за цел да Ви улесни с по-малки вноски от тези, които бихте платили при стандартен кредит.

Програма за лоялност

Програмата за лоялност е често срещана при голяма част от компаниите. При нея, в зависимост от това дали изплащате в срок вноски по изтеглените кредити, получавате различни намаления или промоционални точки, които може да размените за предметни награди или отстъпки при следващо кандидатстване на кредит.

Програма за лоялност Cash Back

При тази програма, получавате определена сума пари за всеки изплатен в срок кредит. Така си осигурявате допълнителна сума като „награда“ за лоялност.

Допълнителни награди и томболи

Често, компаниите за бързи кредити организират различни томболи с награди. Най-често това са:

  • Допълнителна отстъпка при препоръчване на приятел, усвоил кредит;
  • Участие в томбола за парични и предметни награди при усвоен и изплатен в срок кредит.

Какво е важно да знаете за промоционалните оферти, предлагани от компаниите за бързи кредити?

Днес всяка компанията, предлагаща бърз кредит, има промоционални оферти. Но, както при всичко останало, промоциите предизвикват някои въпроси. Ето най-често срещаните и техните отговори.

За всички ли важат промоционалните оферти по кредитите?

Не. Най-често промоционалните оферти важат за определена целева група. Например, първи кредит без лихва важи само за нови клиенти на компанията. По-ниската лихва важи само за лоялни клиенти, които изплащат в срок своите кредити.

С каква продължителност са промоциите по кредити и как да не ги изпуснете?

Ако искате да се възползвате от промоционална оферта за бърз кредит, важно е да знаете, че промоциите често се правят за определен срок от време. Най-често се срещат промоционални оферти с продължителност 3 месеца, но могат да бъдат и с продължителност 1 или 2 месеца. За да не пропуснете промоционална оферта, добре е да следите сайтовете на различните компании. Нашият калкулатор може да улесни процеса.

За какво да внимаваме при промоциите по кредитите?

Както всичко останало, промоционалните оферти за бързи кредити имат както добри, така и не толкова добри страни. Ето защо е важно да внимавате и да преценявате добре възможностите си, преди да кандидатствате за промоционален кредит.

Например, ако кандидатствате за безлихвен кредит до заплата, много важно е да платите сумата в срок. В противен случай ще бъдат начислени такси, които ще оскъпят кредита.

За това е важно, когато кандидатствате за промоционален кредит и всичко изглежда като страхотна оферта, да внимавате и да прочетете добре всички условия.

Как да откриете най-изгодните бързи кредити?

С такова голямо разнообразие от оферти, може да се окаже сложно да изберете най-добрата оферта. За щастие, ние можем да помогнем. Нашият калкулатор за бързи кредити е тук, за да ви представи всички оферти, отговарящи на търсени от вас критерии. Така бързо ще видите какво предлагат различните компании и ще може да изберете най-доброто според своите нужди и възможности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *