Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Нова година, нов късмет с CreDirect

Нова година, нов късмет с CreDirect

Нова година, нов късмет с CreDirect

За 2019-та година, CreDirect раздава 2019 лева

Зимният сезон е в разгара си, а най-светлите празници тепърва предстоят. В този любим период от годината, всички избираме подаръци, мечтаем и отправяме пожелания за новата година. В духа на коледната еуфория, CreDirect също обещава много изненади и вдъхновяващи моменти за своите клиенти.


Марката за бързи онлайн кредити вече даде старт на своята зимна промоция под надслов „За 2019-та година, CreDirect раздава 2019 лева“. В периода 30.11.2018 г. – 31.12.2018 г. всеки, възползвал се от продуктите Кредит до заплата или Потребителски кредит, участва в новогодишна томбола за 10 гифт карти на стойност 201,90 лв. На 2-ри януари ще бъдат изтеглени десетте късметлии, които печелят награди, за да посрещнат една щастлива Нова 2019-та година.


Мотото на CreDirect е „Пари по всяко време“, но това е не само послание, а израз на фирмена философия. В края на годината всеки се нуждае от допълни средства, а какъв по-подходящ момент да се възползвате от бърз онлайн кредит? В лицето на CreDirect ще откриете доверен партньор, с чиято помощ да зарадвате своите близки с желани подаръци и богата празнична трапеза. Лесно може да си осигурите всичко това с посещение на сайта www.credirect.bg, което отнемa само няколко минути.


CreDirect е сред най-младите и бързо развиващи се марки на пазара за бързи онлайн кредити. С динамични темпове и иновативност, за по-малко от 2 години, брандът завоюва стабилни позиции сред силната конкуренция в бранша. Насочвайки своите усилия в оптимизиране на процесите за онлайн кредитиране, CreDirect бързо печели доверието на нови клиенти.


В лицето на CreDirect всеки може да открие индивидуално разрешение за всеки финансов проблем. Брандът осигурява компетентна консултация и лесен достъп до пари, изцяло онлайн. Документите за желания бърз заем се попълват лесно, а краткият одобрителен период е гарантиран. Дори в края на годината, финансовото спокойствие е постижимо. Спечелете си късмет за Новата 2019-та година с CreDirect!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *