Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Ново в Credissimo – по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата

Ново в Credissimo – по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата

Ново в Credissimo – по-дълъг безлихвен период за първи кредит до заплата

Всеки 1-ви заем до заплата е с 0% * лихва, а вече е и с нов, още по-дълъг гратисен период на изплащане – цели 45 дни!

Credissimo не спира да развива и надгражда услугите си, така че те да бъдат максимално удобни и достъпни за все повече клиенти. Всеки 1-ви заем до заплата е с 0% * лихва, а вече е и с нов, още по-дълъг гратисен период на изплащане – цели 45 дни!

Максималната сума на заем Credissimo до заплата е 1 000 лева, заявени през клиентския профил**. А специално за всички лоялни клиенти на компанията, всеки 5-и Credissimo до заплата е също с 0% лихва*, върнат в гратисен период.

Можеш да заявиш своя 1-ви безлихвен заем Credissimo до заплата по всяко време, независимо дали имаш или не активиран клиентски профил.

Ако имаш активиран клиентски профил, стъпките за заявяване на нов заем са само три:

  1. Влез в клиентския си профил на credissimo.bg
  2. Избери продукт Credissimo до заплата, желаната сума и период на погасяване;
  3. Изпрати заявлението си!

Ако все още нямаш активиран клиентски профил, можеш лесно да го създадеш като подадеш своето първо заявление за кредит.

Наслади се на по-дългия гратисен период от 45 дни и заяви своя 1-ви безлихвен заем Credissimo до заплата още сега! А при въпроси и нужда от съдействие, експертите на Credissimo са винаги насреща да ти помогнат.

* Условията с гратисен период важат за първи и всеки пети кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата за суми до 1000 лева и избран период на револвиране до 45 дни за първи кредит Credissimo до заплата и до 30 дни за всеки пети кредит Credissimo до заплата при фиксирана лихва от 0% и ГПР 0%, като гратисният период съответства на избрания период на револвиране. За кредит от 800 лева за 30 дни, обща сума за връщане 800 лева. Периодът на револвиране над 30 дни е 35, 40 или 45 дни и важи само за първи кредит от кредитния продукт Credissimo до заплата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *