Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Отпътувай към Занзибар с CreDirect

Отпътувай към Занзибар с CreDirect

 

На 1-ви февруари CreDirect обявява началото на нова промоционална кампания за потребители с впечатляваща награда. Зимният сезон у нас е в разгара си, но марката за бързи кредити е на екзотична вълна и планира да изпрати най-големия късметлия сред своите клиенти на почивка в отдалечено райско кътче, където лятото не свършва.

Според, вече установена своя традиция, CreDirect преминава от една кампания в друга неусетно, а наградите са все по-впечатляващи. Този път големият щастливец сред клиентите на CreDirect ще отпътува към Занзибар – най-големият остров от островната група Занзибар, принадлежаща на Танзания. Екзотичната дестинация е много популярна сред туристите напоследък и дори е застъпена в текста към най-новото рекламно видео на CreDirect.

Промоционалната кампания вече е активна и ще продължи до края на месец март, а условията за участие в нея са съвсем прости. Всеки потребител, взел кредит в рамките на промоционалния период: 01.02-31.03.2022 г., автоматично се счита за участник и има шанс да спечели екскурзия до Занзибар за двама на база all inclusive, с включена услуга – издаване на туристически визи.

Темата с пътешествията остава на дневен ред за финансовия бранд в продължение на няколко месеца, но сякаш за всеки следващ подарък, екипът на CreDirect развихря все повече въображението си и успява отново и отново да изненадва аудиторията.

Само преди няколко дни брандът изтегли последния печеливш от вече приключилата инициатива, който се сдоби с ваучер за пътуване на стойност 500 лева. Тази кампания е поредна за кредитната марка, в която си партнира с туристическа агенция Ocean Travel. И този път екип на туроператорът ще съдейства за безпроблемната организация на екскурзията до Занзибар, за да може спечелилият да се наслади на наградата си пълноценно.

Освен с нова промо кампания, през последните няколко седмици, CreDirect може да се похвали и с нова серия от телевизионни клипове със специалното участие на Деян Неделчев – Икебаната. Забавните видеа се въртят от няколко месеца в интернет пространството, но от тази година присъстват и в телевизионния ефир на една от най-големите ни медийни групи.

Ако с този анонс марката за бързи кредити е успяла да ви откъсне от скучното ежедневие и ви е накарала да забравите студения пейзаж навън, може би е време да си дадете шанс за екзотично пътешествие. Вземете потребителски заем или кредит до заплата от CreDirect, още сега и спечелете екскурзия до Занзибар!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *