Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Отстъпки по кредитите за Великден от MiniZaem

Отстъпки по кредитите за Великден от MiniZaem

До Великден остават броени дни и вече имате планове как да посрещнете този толкова чакан и обичан празник. Единственото, което ви притеснява е подготовката за празника, тъй като тя е свързана с доста средства, които вие нямате в момента.

Ако само липсата на финансови средства ви притеснява, от кредитна компания MiniZaem можем да ви помогнем.

За нас е важно всички наши редовни и потенциални клиенти, които имат нужда от допълнителни финансови средства, за да посрещнат Великден както са си мечтали да могат да сбъднат мечтите си.

Затова от 11.04. 2022 – ра стартираме поредната си промоционална кампания, по времето на която нашите клиенти могат да получат кредит с 15 % отстъпка от разходите по погасяването му.

Великденската промо кампания на Мини Заем ще продължи до 10.05.2022 година и в нея може да участва всеки пълнолетен гражданин на страната ни.

Условията, при които клиентите ни могат да поискат своите бързи кредити са изключително простички.

Единственото, което се изисква е заемът да бъде поискан в периода на кампанията (11.04 – 10.05.2022 година).

Кандидатстването става по стандартния начин. Просто се влиза на платформата на Мини Заем, избира се размера на сумата, от която имате нужда, посочва се периода, в който можете безпроблемно да погасите кредита и кандидатствате.

Заявката се обработва до няколко минути и след одобрението получавате своя заем с 15% намаление на разходите по погасяването му. Сумата ви се превежда по сметка буквално минути след одобрението и без някой да ви пита за какво и как ще я изразходвате.

Искате ли да изнендате любимите си хора с един страхотен и незабравим Великден, просто поискайте заем с 15% отстъпка от кредитна компания Мини Заем в периода на кампанията ни.

Не забравяйте, периода, в който можете да поискате и получите своя заем и да изкарате един спокоен Великден е от 11.04 до 10.05. 2022 година.

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *