Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Оцени своята финансова институция! Помогни да се подобрят финансовите услуги в България

Оцени своята финансова институция! Помогни да се подобрят финансовите услуги в България

Оцени своята финансова институция! Помогни да се подобрят финансовите услуги в България

Дай мнението си за твоята банка, застраховател, пенсионно дружество или кредитор ТУК!

Какво правиш, когато имаш нужда от пари за мечтаното жилище? Или пък колата се развали и е време за нова? Обръщаш се към своята банка! Същото се случва и когато трябва да управляваш спестяванията си.

Банките в България предлагат голямо разнообразие от финансови услуги, с които да си осигуриш нужната сигурност и да постигнеш по-лесно целите си.

А когато детето има нужда от дрехи и обувки за училище? Или пък пералнята се развали и трябва спешно да се купи нова? Тогава е по-лесно да се обърнеш към компания, която предлага Бърз кредит.

Както името ти подсказва, те работят бързо, без излишни усложнения и документи. А ако си лоялен клиент, можеш да получиш множество преференции и отстъпки от таксите.

Какво ще кажеш за застраховката на колата? Избора на застраховател може да ти се струва лесна задача, все пак те предлагат едно и също, но истината е, че не е така. Доволен ли си от своя застраховател? Би ли застраховал жилището си при него?

И защо са всички тези въпроси?


Ние, в Izbiram.bg искаме да създадем общество от финансово грамотни хора, които имат достъп до качествени, финансови услуги. Ето защо, в началото на 2020-та година, ще публикуваме класация, в която обявяваме най-добрите и най-лошите финансови институции за 2019.

Какво представлява класацията?

Класацията ще се включат голяма част от финансовите институции в България (виж кои ТУК). Те са разпределени в 5 категории както следва:

  • Банки;
  • Бързи кредити;
  • Пенсионно осигуряване;
  • Брокери;
  • Застрахователи.

За всяка компания могат да се дават от 1 до 5 звезди, което определя нейния рейтинг и мястото и в крайното гласуване.

Кой определя разпределението на компаниите?

Най-ценните оценители в тази класация са нашите читатели. Това е ПЪРВАТА подобна класация, която е изцяло насочена към мнението на потребителите. Ето защо, без значение коя институция използваш, можеш да дадеш своята оценка и да помогнеш да се подобри финансовото общество в България.

Твоят глас е ценен и ще бъде чут от много хора, а също и от самите компании. Така ще покажеш на финансовите институции, от които си доволен, че се справят чудесно в работата си, а на тези, от които не си, как да подобрят обслужването на своите клиенти.

Как да гласувам?

Влез в официалната страница на класацията на Izbiram.bg. Намери компанията, за която искаш да гласуваш в зависимост от категорията, в която попада. Остави от 1 до 5 звезди за различните критерии, по които може да се оцени една институция:

  • Компетентност на служителите;
  • Любезно обслужване;
  • Удобство при работа с компанията;
  • Препоръка.

Накрая можеш да оставиш своя коментар, с който да обясниш какво те е впечатлило/разочаровало. Можеш да оставиш своя глас до края на 2019 година.

Търсиш своята финансова институция?

Ако пък в момента търсиш своята банка/застраховател/брокер и не знаеш на къде да се насочиш, можеш да откриеш отговора отново в класацията. Влез и виж как са гласували останалите, прочети коментарите и избери най-доброто, с което можеш да осигуриш финансовата си сигурност.
Помогни ни да подобрим финансовите услуги в България! Гласувай в класацията за най-добри/най-лоши финансови институции!


Дай мнението си за твоята банка, застраховател, пенсионно дружество или кредитор ТУК!Коя кредитна институция сте използвали и доволни ли сте?

В кой пенсионен фонд се осигурявате и доволни ли сте?

Коя банка използвате и доволни ли сте?

Коя застрахователна компания използвате и доволни ли сте?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *