Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Още всекидневни КЕШ награди с бърз кредит CITYCASH

Още всекидневни КЕШ награди с бърз кредит CITYCASH

Още всекидневни КЕШ награди с бърз кредит CITYCASH

Mоже да се възползвате от новото промоционално предложение на Сити Кеш – „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“

Времето се затопля с всеки изминал ден, сякаш пролетта от рано започва да напомня за идването си. Същевременно зимата също не пропуска да напомни за себе си при всеки удобен момент с някой по-студен или снеговит ден. И така с пролетни трепети, започваме да си мечтаем и правим планове за пътувания и почивки. Но и още се натъжаваме от поизпразнените ни портмонета покрай зимните сметки. Иска ни се да имаме пари за всичко, но за съжаление често приходите, с които разполагаме не достигат, особено ако изникне и някой непредвиден разход. И колкото и да смятаме и премисляме, изводът е един и същи – бюджетът не ни достига и трябва да намерим допълнителни средства за плановете и желанията си. Но откъде? Кое е най-бързото, лесно и правилно решение за мен?

Точно в този момент може да се възползвате от новото промоционално предложение на Сити Кеш – „Кредит вземи и още КЕШ спечели!“ Всички нови за кредитната институция клиенти, сключили договор за бърз заем CITYCASH, между 2-ри март и 31-ви май, участват в изтеглянето на всекидневни парични награди в брой, на томболен принцип. Всеки работен ден един щастливец ще си печели 100 лв., и това не е всичко – за по-весело настроение и по-богата трапеза за великденските празнични дни, CITYCASH ще изтегли и две по-големи парични награди на стойност 500 и 1000 лв.

Всички печеливши ще бъдат обявявани всекидневно на фейсбук страницата на компанията за бързи кредити, както и на www.citycash.bg, където всеки може да се запознае и с пълните правила на промоционалното предложение.

Реално тази промоция се явява продължение на миналогодишната „Кредит вземи и КЕШ спечели!“ През изминалата година Сити Кеш зарадва 288 късметлии, които си спечелиха парични награди на стойност от 50 до 1000 лв. в ежедневните си томболи.

Сити Кеш не спира да мисли за своите клиенти и да ги изненадва с нови и нови маркетинг кампании и активности, раздавайки и многобройни атрактивни награди, за да бъде кредитната компания предпочитан избор сред хората при търсенето на бързи пари. И така вече повече от 6 години CITYCASH осигурява на своите клиенти финансово спокойствие благодарение на бързите си кредитни решения, прозрачни условия и такси, професионално и любезно обслужване. Хиляди потребители са получили необходимите им финансови средства, с които да покрият непредвидени разходи, плащане на изостанали сметки, неотложен ремонт на дома или семейния автомобил, закупуване на нов домакински уред, планиране на мечтаната ваканция.

Клиентите сами могат да изберат най-подходящия за тях бърз заем или да се доверят на компетентните съвети на кредитните консултанти:

Ако и на теб не ти достигат наличните парични средства, не се колебай да вземеш бърз кредит на вноски CITYCASH и да си осигуриш финансово спокойствие, още повече че сега ще имаш и шанса да си спечелиш една от многобройните парични награди.

CITYCASH – Пари за всеки, а сега и всеки ден КЕШ награди от 100 до 1000 лева!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *