Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Пазарувай през есента с CreDirect

Пазарувай през есента с CreDirect

Пазарувай през есента с CreDirect

CreDirect посреща месец септември и обяви официалния старт на поредната си промоционална кампания.

„Наесен с песен“ е не просто всеизвестна фраза или познат рефрен, това е мотото, с което CreDirect посреща месец септември. Без никакво отлагане, марката за бързи кредити се подготви за предстоящия есенен сезон и обяви официалния старт на поредната си промоционална кампания.

Едва преди броени дни, CreDirect раздаде над 100 награди от предходната си лятна кампания, а сега е време за нова вълна от изненади, които марката е предвидила и посвещава, отново, на своите клиенти. В настоящия промоционален период, всеки потребител, който сключи договор за заем от CreDirect, ще участва в томбола и ще има шанс да спечели ваучер за пазаруване в един от най-големите онлайн магазини у нас. Петдесет ваучера на стойност 50 лева и един ваучер на стойност 500 лева, ще зарадват най-големите късметлии, сред потребителите на марката.

С настъпването на есента, брандът за бързи онлайн кредити залага на практичните придобивки. Всеки спечелил, ще има възможността сам да избира своя подарък, сред впечатляващ асортимент от десетки хиляди артикули. Предвидените награди са не просто ваучери. Те ще осигурят на своите притежатели всички предимства, с които онлайн пазаруването разполага: лесно и приятно е, спестява време в забързаното ни ежедневие, а неограниченият избор е гарантиран. Какво по-хубаво от това?!

За CreDirect удовлетворението на клиентите е от първостепенна важност и именно това е причината, марката да полага непрекъснати усилия в тази насока. През последната година финансовият бранд не само обнови облика на своя сайт, но и усъвършенства процесите за кандидатстване и продуктите си и се погрижи да подобри цялостното потребителско изживяване. Като допълнение към всичко това, CreDirect реализира и няколко последователни промоционални кампании, предлагащи тематични и практични сезонни подаръци, отново с мисъл за клиентите си.

Доверието и успешните взаимоотношения между бранда за онлайн заеми и неговите потребители се превръщат в традиция. Доказателство за тази трайна положителна тенденция са непрекъснато увеличаващите се нови клиенти на CreDirect. Хиляди са и лоялните потребители, които, уверили се от първо лице в прозрачността и професионализма, избират марката за пореден път, при необходимост от финансова помощ.

За CreDirect успехът не е случаен, а заслужен! Направете и вие своят неслучаен, а разумен избор с настъпването на есента!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *