Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Парите никога не стигат!

Парите никога не стигат!

Парите никога не стигат!

“Парите никога не стигат. На един не достигат за хляб, на друг – за яхта.”

Парите никога не стигат. На един – да си купи самолет, на друг – за покупка на яхта, на трети – за нов автомобил, а на някой друг – да осъществи отдавна мечтаното околосветско пътешествие. Това може някак да се преглътне, а и затова са банките – да помогнат за сбъдването на желанията ни, за бленуваната придобивка – с финансовата си подкрепа.

Лошото е, когато парите не стигат за наема, за поредната изненадващо висока такса за електроенергия или топлоенергия, за водата, за учебници и тетрадки, за дрехи и нови обувки за порасналите само за няколко месеца крачета на детето.

Тогава търсим тези, инак неголеми финансови средства, при хората, предлагащи услугите си точно за такива спешни ситуации – бързите кредити.

Защото те реагират най-бързо. Кандидатстването при тях е максимално улеснено, с най-кратката процедура по разглеждане на заявките и за одобрение или отхвърляне.

Ако всичко с кредитната ви история е наред , нямате основание да се съмнявате относно крайния резултат. И все пак, ние от Izbiram.bg, ви съветваме да кандидатствате единствено, ако сте убедени, че имате възможност навреме да погасявате заетите средства.

Имате нужа от пари и търсите коректен кредитор? Ние от Izbiram.bg ви препоръчваме кредит от Мини Заем – бързо, лесно и с изгодни условия.

Има два варианта, подходящи за вашето финансиране с малка, но много необходима и спешна сума.

Започваме с най-хубавата новина. За кредит от 50 до 500 лв. Със срок на изплащане до 15 дни. Дължимата от вас сума към компанията е точно толкова, колкото сте и взели. Да, няма печатна грешка и вие правилно сте прочели – не дължите лихва. Оскъпяването е точно 0%. Това е най-добрият възможен вариант за вас, особено ако тези пари ви трябват спешно и за кратко, във времето преди следващата заплата.

Следващият вариант е: заем от 200 до 1800 лв. на вноски. За срок от 2 до 12 месеца.

Кандидатстването за кредит, както и подписването на договора се случват възможно най-удобно – онлайн, от вашият компютър. Предоставянето и погасяването на заема стават по банков път или в брой на касите на EasyPay.

В рамките само на 30 минути ще получите отговор чрез SMS на посочения от вас телефон. А ако вашето искане получи положителен отговор, на имейла си ще получите и файл с прикачени документи, които е необходимо да попълните. Подписването на договора също става онлайн. В следващият момент получавате и парите – по вашата банкова сметка или ако нямате такава, чрез касите на ИЗИ ПЕЙ – в брой. И процедурата по изплащането е улеснена максимално – отново по банков път или чрез касите на ИЗИ ПЕЙ.

За коректните си клиенти Мини Заем предоставя специални промоционални условия. Колкото повече кредити са изплатили в срок , толкова по-голяма става отстъпката при лихвата им за тях. С това компанията възнаграждава своите коректни и лоялни клиенти. Още едно, много важно условие е, че на всички свои клиенти, компанията предоставя възможност да погасят предсрочно кредита си – без допълнителни скрити такси, да удължат срока или да рефинансират заема си с по-голям кредит.

За да кандидатствате за заем от Мини Заем , е необходимо да сте на възраст от 20 до 70 години, да имате редовен доход , без значение дали е от трудов или граждански договор, активен имейл и личен мобилен телефон. За бързи кредити могат да кандидатстват и собствениците на фирми.

Ние от Izbiram.bg ви съветваме да планирате много внимателно своя личен бюджет и чак тогава да търсите услугите на финансовите институции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *