Продължете към съдържанието
Начало » Новини » „Пари за всеки“, а тази Коледа и подаръци за всеки!

„Пари за всеки“, а тази Коледа и подаръци за всеки!

Коледната промоция на CITYCASH стартира, което означава, че всеки взел кредит през ноември и декември, ще получи подарък, или както се пее в една чудесна детска песничка: „Подаръци ще има за всички от сърце“.

През последните два месеца от годината CITYCASH ще помогне на всички свои клиенти да се настроят празнично. Обещаваме пари за всеки и подаръци за всеки, а веднага след коледните празници, на 27-ми декември ще изтеглим най-големите десет късметлии сред вас, които ще спечелят по 500 лв. Паричните награди ще раздадем в навечерието на Новата 2019-та година, за да започне тя с късмет, вяра и положителни емоции.

Ако искаш да бъдеш един от щастливците, достатъчно е да се обадиш на 0700 4 6000, да потърсиш своя кредитен консултант или да кандидатстваш директно онлайн на www.citycash.bg.

Вземи кредит от CITYCASH в периода: 1.11.2018г.-21.12.2018г., защото подаръците те очакват.

Семейството на CITYCASH расте с всеки изминал ден благодарение на вас – нашите клиенти. Ето защо, през новата година ние обещаваме да продължим да предоставяме коректно достъпни финансови решения навреме, като отговаряме на вашите нужди. Не се колебайте да се обърнете към нас винаги, когато имате нужда от бърз кредит. Ние поемаме ангажимента да бъдем ваш доверен помощник винаги, когато се нуждаете от помощ при решаването на финансови проблеми.

CITYCASH „Пари за всеки“, а тази Коледа и подаръци за всеки. Вземи сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *