Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Партньорството между CreDirect и БЧК продължава

Партньорството между CreDirect и БЧК продължава

В началото на месец март, брандът за онлайн кредити CreDirect и Българският Червен кръст, продължиха официално своeто сътрудничество. Двете страни преподписаха договора си за дарение, според който CreDirect ще подпомага Национален дарителски фонд в подкрепа на децата, пострадали при пътнотранспортни произшествия и през следващата една година.

Сътрудничеството между хуманитарната организация и марката за бързи кредити датира от края на 2018-та година. Това бе първата стъпка, предприета от CreDirect, като социално отговорен бранд. Началото на тази нова професионална политика бе поставено с кампанията “Заедно можем повече”, създадена, за да се грижи за най-невинните жертви на пътя. Всеки месец, CreDirect подпомагаше финансово благородната кауза, а с призива „Бъди с нас“ подканяше и други бизнеси да дадат своя принос за нея. Отчетените резултати бяха удовлетворяващи и за двете страни и се оказаха най-силният мотив за продължаване на тяхното съвместно сътрудничество.

Кампанията „Заедно можем повече“ бе финализирана в края на 2019-та година, но набирането на средства чрез Националния дарителски фонд продължава с главната цел – лечение и рехабилитация на потърпевшите деца, целогодишно.

През изминалата година, като резултат от настъпилата пандемия, тази кауза остана встрани от фокуса на някои от дарителите, заради необходимостта от събиране на средства за борба с COVID-19. Екипът, стоящ зад марката CreDirect, обаче не промени посоката на социалната си политика и продължава да дарява средства за проблемите с лечението на децата, пострадали при ПТП.

Благодарение на всички членове и независими дарители на фонда, сред които е и CreDirect, от неговото създаване, през 2005-та година, до днес са подпомогнати близо 880 деца. Въпреки всеобщите усилия, дарения и реализирани програми за превенция, случаи на невинни жертви от войната по пътищата продължават да бъдат регистрирани, а допълнителна помощ е винаги необходима.

Съвместното сътрудничество с организация от ранга на Българския Червен кръст е голяма чест и отговорност за CreDirect. От началото на присъединяването си към благотворителната кауза, марката за онлайн заеми приема като свой дълг съдействието за подобряване на статистиката и насочване на общественото внимание към належащия проблем.

Сред основните приоритети в професионалната философия на CreDirect, от 2018-та година, насам е именно социалната ангажираност. Благотворителната мисия, споделена с БЧК е допълнителна мотивация за марката да развива и усъвършенства своята професионална дейност. Всеки, сключен договор за паричен заем, означава повече средства, дадени за благотворителност. Професионалната и социална ангажираност на CreDirect са части от едно цяло, а добрите бизнес резултати, неизменно означават повече подпомогнати български деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *