Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем

Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем

Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем
Омръзна ли ти всяка Коледа да се притесняваш, че парите няма да ти стигнат за сметките, пътуването до дома, подаръците на децата и жената? Омръзна ли ти всеки път, в който те поканят на коледно или новогодишно парти да отказваш, защото нямаш излишни финансови средства, за да си позволиш да се забавляваш както ти се иска?

Ако ти е омръзнало от притеснения заради пари, ако ти се иска поне веднъж да изкараш спокойна Коледа и щура Нова Година, тогава това, което имат да ти казват от кредитна компания Мини Заем ще ти хареса!

Чети внимателно и действай, докато е време!

От 28.11 до 31.12.2019 г. от MiniZaem.bg стартират коледно – новогодишна промоционална кампания „Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем!”

Какво означава това?

Ако поискаш своя онлайн кредит от 28.11 до 31.12.2019 г., без значение дали кандидатстваш за заем до заплата или на вноски, не само че ще го получиш, но и ще го получиш с 15% отстъпка от всички разходи.

А за кредитоискатели, които не са усвоявали кредит от Мини Заем до сега ще получат 50% отстъпка до 700 лв. за 30 дни. Вземи кредит с половината оскъпяване до 31.12.2019г.

И какво от това?

Ако вземеш своя кредит в периода на промоцията не само ще имаш парите, от които се нуждаеш, за да изкараш празниците точно както искаш, но и ще спестиш от разходите по погасяването му.

Как можеш да се възползваш от страхотното промоционално предложение за бърз кредит онлайн от Мини Заем?

Лесно! Просто изчакваш стартирането на промоционалната кампания, влизаш на страниците на финансовата организация и получаваш одобрение за заем с 15% отстъпка.

Ако нямаш много лоша кредитна история, имаш лична карта и постоянни доходи, няколко часа след кандидатстването парите ще бъдат по сметката ти, а ти ще забравиш всички нерви и притеснения покрай празниците.

Не губи време в сметки, премисляне и притеснения! Действай сега!

От 28.11 до 31.12.2019 г. Мини Заем те очаква, за да направи твоята Коледа с 15% по щастлива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *