Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Подготви се за зимата! Вземи кредит и спести 20% от кредита!

Подготви се за зимата! Вземи кредит и спести 20% от кредита!

Подготви се за зимата! Вземи кредит и  спести 20% от кредита!
Зимата наближава, а за да премине отоплителният сезон без излишно напрежение, добре е да се подготвиш за него предварително.

Зимни дрехи и обувки за децата, зимни гуми, ремонт на колата, ремонт на отоплителната система… все неща, които изискват допълнителни средства, спешно. Но от къде ще вземеш пари?

Често, сумите за тези неща са за прекалено малки, за да кандидатстваш за банков кредит и прекалено големи, за да търсиш на заем от приятели и роднини. В този случай, на помощ идват компаниите, които предлагат бързи кредити.

С ясни, прозрачни условия и бързо одобрение, можеш да получиш желаната сума, за да покриеш с лекота допълнителните разходи преди началото на зимния сеозн. А само сега, можеш дори да спестиш с Кредито и новата им промоция.

Какво представлява новата промоция на Кредито?

Само сега можеш да се възползваш от 20% отстъпка от оскъпяването по кредит Супер, ако кандидатстваш до 20.11.2019 г. за суми от 200 до 3000 лв. При въвеждане на код credito20 автоматично получаваш 20% намаление на цялото оскъпяване по избрания от теб кредит.

За какво мога да използвам кредит Супер?

Тъй като кредит Супер ти предлага суми от 200 до 3000лв, можеш да използваш тези суми за множество различни неща, които ще ти помогнат да се подготвиш за един прекрасен, зимен сезон:

  • Подготовка на колата за зимата;
  • Покупка на нови зимни гуми;
  • Екипировка за любимия ти зимен спорт;
  • Резервиране на коледна почивка със семейството;
  • Зимни дрехи за децата…

И още много други неща, за които можеш да се сетиш. А сега, с промоцията за 20% отстъпка от оскъпяването, планирането на прекрасна зима е още по-лесно.

Какво точно да очаквам от промоцията?

Ето типичен пример за това какво ще се случи с вноските по кредита ти, ако се възползваш от предложението на Кредито за сума от 600 лв и срок за връщане 6 месеца.

Преди въвеждането на код credito20 вноската по кредита ти е 112.02 лв за избрания срок. След въвеждането на кода, 20-те процента влизат в сила и вноската се намалява на 109.56лв. Така, крайната сума, която ще трябва да платиш в началото е 672.12, а след въвеждане на кода – 657.36лв.


Побързай! Възползвай се от промоцията до края на октомври и намали вноската си за кредита. Подари на себе си и семейството си страхотна зима с кредит Кредито Супер и 20% отстъпка от цената на оскъпяването.

Просто избери сума и срок, които те устройват. И не забравяй да въведеш код credito20.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *