Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Посрещнете Коледа спокойно и без допълнителни разходи с промоцията на Кредито

Посрещнете Коледа спокойно и без допълнителни разходи с промоцията на Кредито

Посрещнете Коледа спокойно и без допълнителни разходи с промоцията на Кредито
Коледа наближава, а с нея и множеството разходи. Разходи за празненства, подаръци за близките, да не забравяме и по-високите разходи за сметки. Всички тези неща могат да превърнат Коледа в истински кошмар, ако нямате правилната подготовка.

За щастие, с помощта на Кредито и новите коледни промоции, които компанията организира, ще можете да се насладите на празниците с любимите си хора. Нещо повече, с Кредито можете да спестите пари и дори да спечелите награди. Просто трябва да изберете продуктът, който най-добре подхожда на нуждите Ви:

1. 30% отстъпка от оскъпяването по кредит „супер“ с промо код: KOLEDA30

Искате да осигурите допълнителни средства за коледните си покупки? Искате да връщате парите на части, без това да натежи на бюджета Ви? Тогава кредит СУПЕР е Вашето решение. С него можете да вземете суми от 200 до 3000лв като периодът, за който можете да изплатите кредита, е между 3 и 23 месеца. А с коледната промоция за 30% отстъпка от оскъпяването ще намалите вноската по кредита си.

За кого е подходящ: Изберете кредит Супер, ако имате нужда от по-големи суми и желанието да ги връщате на месечни вноски.


Как да се възползвате: Въведете код KOLEDA30 след попълване на всички данни за кандидатстване по кредит СУПЕР.

Какво ще спечелите: Например, ако кандидатствате за кредит Супер за 600 лв и 6 равни месечни вноски, ще трябва да плащате вноска в размер на 112.02лв за половин година. При въвеждането на код KOLEDA30 тази сума се променя и месечните вноски стават 108.34лв.

2. Кампания ”0% лихва за първи кредит „Супер Експрес“

Имате спешна нужда от малка сума, която да осигури спокойствието Ви до заплата? Искате да изплатите взетата сума в срок до 30 дни с една вноска, за да не отлагате кредита във времето? Направете го с кредит „Супер Експрес“ и кампанията 0% лихва за първи кредит. Със „Супер Експрес“ можете да изтеглите суми от 100 до 800 лв като срокът за връщане е между 15 и 30 дни. Сега, само до 31.12.2019г., можете да се възползвате и от нов по-дълъг период от 60 дни по кредит „СУПЕР ЕКСПРЕС“ с 0% лихва и 0лв. такса експресно разглеждане! Промоционалните условия по продукт „СУПЕР ЕКСПЕРС“ важат само за първи кредит от „Кредито“ ООД.

За кого е подходящ: За всеки, който има нужда от малки суми „до заплата“ с които да покрие моментите си нужди. Знаем, че през декември разходите значително се увеличават.

Как да се възползвате: Кандидатствайте за кредит Супер Експрес до края на 2019 година и автоматично се възползвате от промоционалните условия: 0% лихва, 0% ГПР и безплатно удължаване на срока за 15 дни за кредити със срок от 15 или 30 дни.


3. Коледна томбола

Искате ли да имате едни спокойни, коледни празници с любимите си хора и в същото време да участвате в томбола за спечелването на страхотни награди? Направете го с коледната томбола на Кредито, с която можете да спечелите страхотни награди.

Как да се възползвате: Кандидатствайте за онлайн кредит в сайта на Кредито в периода 18.11 – 19.12.2019 година и вече участвате в томболата.Какво може да спечелите: На 20.12.2019 ще бъдат изтеглени наградите:

  • 1хТелевизор LG 49“ (124 см.)
  • 1хСмартфон iPhone 11, 64GB
  • 1хКонзола PLAYSTATION 4 SLIM 500 GB
  • 20 (двадесет)х Ваучер за пазаруване в хипермаркет, всеки на стойност от 100 (сто) лева.

Ако сте сред печелившите, ще бъдете незабавно уведомени и ще получите наградата си в 7дневен срок.

Подарете си една спокойна и щастлива Коледа с подкрепата на Кредито. Разгледайте всички услови по промоциите в сайта Credito.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *