Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Потребителски кредит точно за теб!

Потребителски кредит точно за теб!

Потребителски кредит точно за теб!
Във време на пандемия дигитализацията на услугите, от които искаме да се възползваме, ни дава освен сигурност и спокойствие, така и повече време, което да използваме рационално в други насоки от ежедневието. В едно такова несигурно преходно време някои губят бизнеса си, други работата си и стигаме до момент в който сме изправени пред алтернативите за кредит. Но не желаем какъвто и да е кредит, а потребителски – такъв заем, който е алтернатива на банковия – със сходен лихвен процент и условия. Е хубаво звучи, но има ли в България подобен кредит? Оказа се че съществува от месец ноември и навлиза със сериозни темпове на финансовия пазар у нас– това е CASHIO.

Cashio не е бърз кредит. Cashio е дигитален потребителски кредит от ново поколение, като целия процес е онлайн –от предоставянето на услугата, през обслужването до изплащането на кредита. Основното, заради което се спрях на тях, бе изключителната толерантност към клиента и гъвкавост. Клиентите сами избират най-удобния за тях вариант на ползване и връщане на кредита, както и сами посочват удобната за тях падежна дата.

Всеки, който може свободно да работи с компютър и е ориентиран в онлайн пространството ще предпочете да използва услугата за теглене на потребителски заем от разстояние, вместо да се реди на безумни опашки особено във времена на епидемии. Предпочитам да прекарам това време с близките си хора и приятели, в обучение или някое ново занимание, защото ценя времето си. Да, има и такива хора, които са резервирани по отношение на онлайн разплащанията, но нека не забравяме, че сме защитени и Cashio спазва всички въведени правила по Европейския регламент за защита на личните данни GDPR. Бързината и лекотата, с която мога да използвам банковата си карта (или други дигитални канали за разплащане) са приоритет на съвременната дигитализация, която е заложена и в бъдещето.

За кого е подходящ потребителски кредит Cashio?

 • за всички работещи, които се осигуряват и могат да докажат дохода си
 • за практикуващите свободна професия
 • за развиващите собствен бизнес
 • за хора на постоянен трудов договор

От коя услуга на Cashio да се възползвам?

Cashio е модерно решение за хората в нужда, предлагащ кредити от 100 до 10 000 лв. с гъвкави схеми на изплащане, според избора на клиента.

Мога да избирам:

 • колко точно пари ми трябват
 • за какъв срок ще мога да ги изплатя
 • коя е най-удобната за мен дата на падеж
 • предпочитана схема на погасяване

Потребителски кредит Cashio се предлага в две форми на изплащане:

Защо се доверих на Cashio FIX?

При Cashio FIX може да се теглят суми до 10 000 лв., за срок от 36  месеца. Погасяването се извършва на равни, фиксирани вноски, всеки месец.

Този начин на ползване на CASHIO е удобен, защото знам винаги точно колко трябва да внасям. Така имам ясна представа за размера на месечния си разход и мога да планирам адекватно бюджета си. Например залагам желания размер на кредит от 1000лв. и период от една година, за който да го погася, както и датата от месеца, на която ще погасявам вноските си. Автоматично на момента ми е изчислена сумата за общия размер на кредита и размера на месечната вноска. За тази услуга се заплаща такса „оценка на риска“, като се начислява в деня на сключване на договора за кредит. Разбира се тази такса не е дължима еднократно. Ако клиентът не разполага с нея, тя може да бъде разсрочена в месечната вноска, така че да се заплаща всеки месец, на малки части.

Изключително бързо, лесно и прозрачно!

С натискането на един клик „Вземи FIX” стартира процедурата по кандидатстване за желаната сума.

Каква е процедурата за отпускане на потребителски кредит Cashio?

 • задължително условие е да се създаде профил с парола на сайта cashio.bg, тъй като всеки иска да е спокоен за безопасното съхранение на своите данни
 • необходимо е да се добави снимка на личната карта на кандидатстващия, за да може от Cashio да се уверят, че това е лицето, а не някой, който е решил да злоупотребява
 • попълва се формата, където кредитоискателя дава повече информация за себе си. Тя е важна, защото дава възможност да се направи по-точна кредитна оценка и одобрение за желаната сума.
 • посочва се банкова сметка – IBAN. За да се получи потребителския кредит CASHIO, е необходима лична банкова сметка. На нея се получава одобрената сума в рамките на деня. Важно е да се посочи, защото е най-бързия начин, по който CASHIO стига до клиента. Това е много ценно, тъй като след одобрение бързо и лесно могат да се вземат и връщат пари директно от телефона или от компютъра.
 • може да се конкретизира за какво ще се използва желаната сума. Тъй като Cashio постоянно организира игри и промоции за лоялните си клиенти, знаейки от какво има нужда всеки клиент – се изготвят специални промоции, спрямо профила му.

Одобрението до 20 минути не е мит.

Високотехнологичната компания и екипа от професионалисти, които стоят зад Cashio, ме увериха как мога да бъда одобрен за кредит максимално бързо. Не повече от 20 минути е факт. А защо е важно да е бързо – това го знае всеки, който е изпадал в спешна нужда от пари. Това е времето, необходимо им за разглеждане на онлайн заявлението и проверка за надеждността на кредитоискателя. Задължително се осъществява контакт по телефона, за да се верифицират личните данни, като клиента се известява по имейл и със SMS за окончателния отговор – дали ще бъде одобрен или не.

Какво да правим, след като ни одобрят?

След получаване на отговор за одобрение на желания кредит, се изпраща договора на клиента, където има детайлна информация за погасителния му план. В случай, че клиента е съгласен с условията го подписва онлайн и сумата по кредита се превежда по разплащателната му банкова сметка до броени минути.

Как да си погасявам месечните вноски към Cashio FIX?

 • всеки вече станал клиент на Cashio има профил в сайта https://cashio.bg, където може да плаща през меню „моите кредити“
 • с банков превод по сметка
 • на всяка каса на EasyPay
 • на платежни терминали на CASHTERMINAL

Лесно е …Нали?

Ще разкажа малко повече и за другия продукт Cashio WAVE и за ползите, които могат да се извлекат от него.

Cashio WAVE е кредитен лимит с аналог на кредитна карта за суми от 100 до 1000 лв., с период на валидност от 12 месеца. Той може да се погасява на части, според желанието на клиента. Всеки решава сам, колко да внася в рамките на периода. Всяко постъпление е с възможност за ново револвиране.

Cashio WAVE носи удобството на всеки ползвател да разпределя сам парите, които да връща. Всеки месец мога да внасям висока или ниска сума, в зависимост от това, с какви средства разполагам. Най-хубавото е, че разполагам с внесената сума и мога да тегля отново при необходимост. Единственото условие е да погася еднократно 15% от усвоения си лимит. Влизайки в профила си в секция касичка в „моите кредити“, се съдържа информация за наличната ми разполагаема сума.

Отново си взимам 1000лв, който е лимита по кредитната линия за максималния срок от една година и виждам таксите, които трябва да платя за „оценка и риск“, сумата за револвиране, общия размер на кредита, падежната дата( която отново всеки сам определя) и общия размер на кредита. И тук, както и при Cashio FIX, ако не разполагам със сумата за такса „оценка и риск“ ще мога да я разсроча към месечните си вноски.

Усвояването на кредита е еднократно в пълен размер в началото на кредита с възможност за многократно усвояване на погасени суми по главницата. Погасяването на главницата е многократно по всяко време + цялата оставаща сума в края на срока на кредита. Минималните ежемесечни вноски трябва да бъдат поне 1.44% от усвоената главница с натрупаните лихви. С желаната сума мога да разполагам 12 месеца, през които ще мога да тегля, връщам, така че да разчитам на тези финанси, защото всичко се случва. Не бива да се забравя ,че в края на 12-тия месец трябва да съм възстановил пълния размер на получения кредитен лимит и да имам в портфейла си точно същата сума, която е усвоена в началото.

Процедурата на одобрение е аналогична на Cashio FIX. Задължително е наличието на лична банкова сметка, където да постъпи одобрената сума за усвояване в рамките на деня.

Не бива да се забравя заплащането на вноската за револвиране на предварително упомената дата в договора, който се разписва дигитално. Това е както задължение на кредитоискателя, така и дава бонус като лоялен клиент, който може да ползва преференциални условия и да участва в бъдещи промоции. Начинът на погасяване отново е разнообразен и според удобството на клиента – през сайта, по банкова сметка на Cashio, на касите на EasyPay или на платежни терминали на CASHTERMINAL.

Хубаво и удобно ми е да ползвам Cashio и го препоръчвам на приятели, роднини и колеги, защото в живота всичко се случва.

Какво ми даде Cashio:

 • Имам си кредит с параметри на потребителски, а не бърз кредит!
 • Разполагам с финансите си по всяко време. Мога да ги използвам по всякакви лични причини – спешни медицински ситуации, висше образование на децата, мечтаната сватба, спешно пътуване или внезапна необходимост от пари в месечния си бюджет.
 • Целият процес е онлайн. Автоматизираните алгоритми работят и проверяват всичко. Това е ключово предимство, от което трябва да се възползваме, защото интернет улесни почти всяка част от живота ни. Интернет е отворен денонощно. Освен че мога да кандидатствам докато обядвам или пътувам, мога да следя наличностите по кредитната си линия и най-важното няма как да вляза в просрочия, защото имам фиксирана дата и сметка, от която погасявам вноските си онлайн към Cashio. Не ми е необходимо да ровя в шкафа, за да търся договора си – той е на една ръка разстояние, винаги там – на компютъра и телефона. Няма дребни и неудобни шрифтове, които да не забележа. Освен че мога да управлявам онлайн заема си, в реално време мога да извлека цялата нужна информация по отношение на падеж, вноски, лихвени процент и т.н.
 • Без физически контакт при кандидатстване и одобрение. В днешно време физическия контакт е деликатна тема, заради рисковете които крие след себе си. Да опазим здравето си е преди всичко, така че всички необходими документи при кандидатстване се подават, получават и подписват електронно. Не е необходимо да се посещава офис, а само няколко движения със смартфона са достатъчни.
 • Не ми е нужен поръчител. Една от основните причини да имам личен заем и да остана спокоен е той да си остане индивидуален. С Cashio аз получавам тази форма на доверие без обезпечение или ангажимент с поръчител.
 • Не на последно място е един от най-съществените фактори при нужда от пари – бързината. Никой не обича да губи ценния си актив – времето. Ако искам да взема потребителски кредит с подобни характеристики ще отида в банката, но там процедурата е тромава. Защо да чакам с дни за кандидатстване и евентуално одобрение, като го има Cashio с резултат до 20 минути и гъвкава процедура.

Правилният избор е този, който е направен навреме.
Потребителски кредит от Cashio е точно за теб!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *