Продължете към съдържанието
Начало » Новини » ПРАЗНИЦИ, КРЕДИТИ, ВЪЗМОЖНОСТИ И КАМПАНИИ

ПРАЗНИЦИ, КРЕДИТИ, ВЪЗМОЖНОСТИ И КАМПАНИИ

Бърз кредит от ПрофиКредит

Ние от Izbiram.bg Ви препоръчваме кредитите на ПРОФИ КРЕДИТ, защото сега имат и специална кампания!

Пролетта е красив и приятен сезон. От яркото слънце вече струи топлина, зелените тревички очакват босите крачета на децата, отрупаните с цветове плодни дръвчета вече привличат работните и радостно жужащи пчели, ухаещите и пъстри цветя в парковете и градините пълнят очите ни с неповторима красота.

Този красив сезон става още по-красив и заради младостта и щастието, които струят от очите на младите хора, навлизащи в своите нови, непознати, но толкова мечтани и очаквани житейски пътища-абитуриентските балове.

Предстоят хубави поводи за празници и срещи с приятели и близки.

Празничното настроение на младите, понякога може да помрачи ежедневието на възрастните – техните родители, които не винаги могат да предвидят всички необходими разходи около този тъй мечтан празник. Понякога се налага да се търсят допълнителни възможности за недостигащите средства едва ли не в последния момент.

Много е важно празникът да не е провален, заради толкова незначителна причина, защото днес е изключително лесно и достъпно осигуряването на допълнителни средства. Компаниите, които предлагат финансиране са много, но по-труден е изборът на най-подходящата оферта.

Затова ние от Izbiram.bg търсим и ви представяме едни от най-добрите оферти.

Една от компаниите, предлагащи кредити, е ПРОФИ КРЕДИТ България. Тя е част от международна финансова група и повече от 10 години работи успешно на българския пазар. Компанията предлага два вида кредити на клиентите си: потребителски заеми за физически лица и специализирани заеми за бизнеса. Сумите, които отпуска, са от 100 до 5 000 лв., със срок от 4, 7, 11, 12, 18 и 24 месеца за физически лица.

Профилът на техния клиент е:

  • от 18 до 80-годишен;
  • български гражданин или чужденец със статут на постоянно пребиваващ;
  • с валидна лична карта;
  • с постоянен доход.

Кандидатства се по телефона, чрез заявка онлайн или в някой от 65-те офиса на фирмата в страната. При одобрение, клиентът разписва необходимите документи в офис на компанията, а одобрената сума по кредита получава по банковата си сметка.

Важно е да отбележим, че възможностите за погасяване на месечните вноски са няколко:

  • във всеки клон на „Изи пей“,
  • чрез Cash terminal устройство,
  • чрез банков превод.

Компанията предлага и още една възможност на клиентите си – да закупят пакет от допълнителни услуги, който включва:

  • Бързо одобрение;
  • Гъвкави условия – възможност за отлагане на месечна вноска или за намаляване на нейния размер при загуба на работата или настъпване на други неблагоприятни събития. Възможност за промяна на датата на плащане на месечната вноска;
  • Улеснена процедура за отпускане на допълнителни парични средства.

Пакетът от допълнителни услуги се избира и заплаща допълнително като сумата за него е разпределена в месечни вноски.

Можете по всяко време да се запознаете с техните Общи условия, които са публикувани на сайта на компанията.

Ние от Izbiram.bg Ви препоръчваме кредитите на ПРОФИ КРЕДИТ, защото сега имат и специална кампания!

Всеки клиент, който кандидатства, бъде одобрен и сключи договор за потребителски кредит в размер от 500 до 5 000 лв., със срок за изплащане от 12, 18, 24, 30 или 36 месеца, ще получи обратно 30% от размера на усвоената сума по кредита си след погасяване на всички дължими месечни вноски. Едно от условията на кампанията е – да няма нито един ден забава в плащанията на вноските по погасителния план.

Срокът на тази кампания е от 01.04.2017 г. до 31.05.2017 г.

Заяви своя кредит от ПрофиКредит
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *