Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Празнични отстъпки за онлайн кредити от MiniZaem.bg

Празнични отстъпки за онлайн кредити от MiniZaem.bg

MiniZaem.bg

Възползвайте се от изгодните празнични отстъпки на Мини Заем до края на годината! Подарете си спокойствието, което заслужавате!

Парите никога не са достатъчни, но липсата на финансови средства се усеща най-силно в края на годината. С приближаването на Коледа всеки търси начин да изненада близките си с подаръци и богата трапеза.

За да достави радост на своите клиенти и да им помогне да изкарат една щастлива Коледа, от MiniZaem са подготвили много празнични отстъпки за онлайн кредити изтеглени до 31.12.2016 година.

Ако и вие се питате от къде да намерите малко допълнително финансиране за празниците, ето какви изненади са ви приготвили от кредитната компания:

• Коледата е възможна с коледните отстъпки от 30% по-ниски лихви по изтеглени заеми до 31 декември

От празничните отстъпки от 30% по-ниски лихви на усвоените заеми можете да се възползвате дори и досега да не сте били клиент на небанковата финансова институция. В промоцията могат да участват всички клиенти на кредитната организация, без значение дали са редовни кредитополучатели или за пръв път желаят да изтеглят кредит.

Eдинственото условие е да заявите своето желание за online кредит от 23.11 до края на годината (31.12) и да се възползвате от 30 % по-ниски разходи по обслужване на кредита.

• За новите клиенти – безлихвен заем

Ако не сте ползвали услугите на финансовата компания, сега е моментът да грабнете своя безлихвен кредит. Празничната промоция за първи кредит, предлагана от MiniZaem ви осигурява до 500 лв. кредит при 0 % лихва.

Промоцията „Взимаш 500, връщаш 500” е валидна до последния ден от 2016 година, така че побързайте.

• За редовните клиенти с любов

Приятна изненада очаква и лоялните клиенти на Мини Заем!

За тях от компанията предлагат добри отстъпки при всеки следващ заем, като отстъпките са както следва:
*за усвоен бърз заем на вноски – до 30% по-ниски лихви;
*за кредит до заплата – до 40% по-ниски разходи.

Възползвайте се от изгодните празнични отстъпки на Мини Заем до края на годината! Подарете си спокойствието, което заслужавате!

*платена реклама на MiniZaem.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *