Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Пролетни вълнения с CreDirect

Пролетни вълнения с CreDirect

В първите дни от пролетта, CreDirect обявява началото на нова промоционална кампания за своите клиенти. В предстоящите два месеца, всички са в очакване на хубавото време, а марката за бързи кредити ще допринесе за по-доброто настроение на своите потребители чрез тематични за сезона придобивки.

В периода от 1-ви април до 31-ви май, раздаването на промоционални награди от CreDirect ще бъде приятно допълнение към множеството празници. Всеки клиент, сключил договор за заем в рамките на промоционалния период, автоматично ще бъде включен в томбола за спечелването на една от осем големи награди.

Поредната оригинална промоционална кампания на бранда се осъществява под мотото „Кредит вземи и велосипед спечели! На две колела с CreDirect през пролетта!“, Недвусмислено, то издава, че брандът за бързи кредити ще се погрижи за мобилността на своите клиенти и в същото време ще даде своя принос за съхраняване на по-чистия въздух у нас. Тази еко инициатива ще бъде осъществена, благодарение на осемте чисто нови велосипеда, които CreDirect ще подари на най-големите късметлии сред своите клиенти.

Марката отново демонстрира амбицията да се грижи за удовлетворението на своите потребители, както чрез своите кредитни продукти, така и чрез приятните изненади, които през последните две години, сякаш нямат край. Преливането от една кампания в друга се превърна в традиция за CreDirect, а броят на доволните клиенти непрекъснато нараства. Пролетната инициатива на марката е естествено продължение на една от предходните активности, в която голямата награда отново бе на две колела – супер актуалната електрическа тротинетка.

Причините да се доверите на CreDirect, когато имате нужда от бързи кредити в разгара на пролетта са много. Затоплянето на времето винаги подтиква към по-често бягство от града и пътуванията са част от плановете през уикендите, а около празниците те са абсолютно задължителни. Ако са ви нужни допълнителни средства за следващо пътуване, CreDirect ще ви ги осигури, само за минути.

Още един повод да посетите https://credirect.bg е възможността да спечелите велосипед, който ще улесни придвижването ви, тази пролет. Дали в града или извън него, CreDirect може да ви осигури точно това, от което имате нужда – финансова стабилност за пълноценно посрещане на празниците и практично превозно средство, както за забързаното делнично ежедневие, така и през почивните дни.

Изберете кредит до заплата от 100 до 800 лева или потребителски кредит до 3000 лева, според индивидуалните си потребности и дайте шанс на късмета си! В следващите седмици наградите ще пътуват към вас на две колела!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *