Продължете към съдържанието
Начало » Новини » ПРОЛЕТНИ ИЗНЕНАДИ ОТ CITYCASH

ПРОЛЕТНИ ИЗНЕНАДИ ОТ CITYCASH


За да отпразнува началото на пролетта, компанията за бързи кредити CITYCASH зарадва своите клиенти с нова пролетна промоция – Празници за всеки с подаръци от CITYCASH. Всеки клиент на CITYCASH, взел бърз заем през пролетните месеци март, април и май, има възможност да участва в томбола за тематични подаръци, съобразени с празниците в съответния период. 3 месеца x 100 награди – CITYCASH ще зарадва цели 300 късметлии! С настоящата промоция CITYCASH иска да покаже благодарността си към своите лоялни клиенти, като освен финансова помощ в необходимите моменти, ги дари и с много празнично пролетно настроение.

Освен разнообразните подаръци, компанията е подготвила и друга приятна изненада на своите клиенти – нов, по-модерен и стилен сайт – www.citycash.bg. Новият сайт е изцяло потребителски ориентиран, с максимално опростена форма за онлайн кандидатстване. Отделните секции в него са разработени така, че клиентите да могат бързо и лесно да намират необходимата им информация. В обновения сайт на CITYCASH потребителите ще могат да научават за всички активни промоции, да получат отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с тегленето на пари назаем, да прочетат полезни и интересни финансови статии. Новият сайт на CITYCASH e израз на стремежа на компанията да не спира да се развива в посока създаване на удобство за нейните клиенти и по-качествено обслужване при отпускането на бързи кредити.

От скоро CITYCASH има и нов телевизионен клип, който привлича вниманието на зрителите пред малкия екран. Рекламата е изключително ефектна и различна, с модерна концепция, съвременно звучене, оригинален текст и музика. Клипът отразява основните ежедневни проблеми на повечето българи, но преплетени с хумористична нотка и позитивизъм, с акцент на бързото и лесно решение, което предоставя CITYCASH в момент на финансова необходимост.Вече 5 години CITYCASH присъства на пазара за бързи кредити в България, предлагайки лесни и гъвкави финансови решения на своите клиенти под формата на бързи кредити със седмични или месечни вноски, съобразени изцяло с индивидуалните нужди на клиента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *