Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Промоциите са още тук!

Промоциите са още тук!

Профи Кредит томбола

Всеки, който има нужда от финансова подкрепа, получава и още един специален шанс за награда.

Лятото е към своя край, колкото и да не ни се иска да го пускаме да си отива. По прогнози на синоптиците и през „септември ще бъде май“, така че още не е късно за тези, които искат да отдъхнат. Стига да са открили своето местенце под слънцето.

Близките дни ще са свързани и с други приятни трепети и емоции – предстои подготовката на новите първокласници за първия учебен звънец-първата раница, първият комплект за писане и рисуване, първият чадър за дъждовните дни, които приближават…всичко ще е „първо“ за първокласниците.

За всички, които сега ще ползват своя отпуск и ще отдъхват от напрегнатите и жарки дни; за тези, които стягат първокласник, а и за всички, които все още не знаят – летните промоции все още не са свършили и всеки може да участва в томболата на Профи Кредит и да спечели една от многото награди.

Кои са Профи Кредит?

Профи Кредит България са част от голяма международна финансова група, която помага в трудни моменти на своите клиенти и в други държави – Русия, Чехия, Полша и Словакия.

Те предлагат кредити не само на физически лица, но подпомагат със заеми и бизнеса.

В България имат много офиси и над 600 консултанти предоставят безплатни консултации, за да помогнат на всеки, нуждаещ се от потребителски заем, да получи най-доброто и удобно за него решение.

Предимствата на Профи Кредит:

  • бърза процедура за кандидатстване /включително и по телефона/;
  • бързо одобрение на искането
  • минимални изисквания за документи;
  • гъвкави са-предоставят възможност за промени по размера на кредита и падежната му дата;
  • специални условия за кредитите за подпомагане на бизнеса.

От Профи Кредит се стараят винаги да са в подкрепа на своите клиенти в точния момент. Всеки може да получи безплатна консултация за най-добрия продукт според своите нужди и възможности.

Томболата на Профи Кредит ви предоставя шанс да спечелите много награди. Голямата награда е „стипендия“ до 1200 лв. Има и още 300 други предметни награди-раници, чанти и чадъри.

Така всеки, който има нужда от финансова подкрепа, получава и още един специален шанс за награда.

Промоцията на Профи Кредит тече до края на месец септември, побързайте да се включите и може да спечелите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *