Продължете към съдържанието
Начало » Новини » ПРОФИ КРЕДИТ България подарява 13 награди по случай 13-тия рожден ден на компанията

ПРОФИ КРЕДИТ България подарява 13 награди по случай 13-тия рожден ден на компанията

ПРОФИ КРЕДИТ България подарява 13 награди по случай 13-тия рожден ден на компанията

Печелившите сами ще могат да изберат наградите си

Има ли някой, който не обича да получава подаръци? Особено ако сам си ги избира? Сега имате възможност сами да изберете какъв подарък да получите, ако сте един от печелившите в новата кампания на ПРОФИ КРЕДИТ България. Компанията подарява 13 страхотни награди за дома, които ще бъдат и чудесна предколедна изненада за всяко семейство.

По повод 13-тия си рожден ден, фирмата за бързи кредити, част от международната група Профиреал Груп, стартира страхотна кампания за всички свои клиенти. В продължение на 13 поредни седмици, компанията ще организира томбола, чрез която ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще може сам да избере каква награда да получи – хладилник, пералня или Smart телевизор. Това означава, че всеки победител ще получи най-желания подарък. Периодът на промоцията е от началото на месец октомври до края на 2019 г., когато ще бъде изтеглен последният късметлия.

Доверете се на сигурния кредитор и участвайте в томболата за 13 големи награди! Нека отпразнуваме рождения ден на ПРОФИ КРЕДИТ заедно! И не забравяйте, че да заявите кредит е изключително лесно. Можете да кандидатствате за пари назаем по телефона, онлайн в сайта на компанията или в един от над 60-те офиса в цялата страна.

Побързайте! Колкото по-рано вземете своя кредит, в толкова повече тегления ще участвате и съответно шансовете да спечелите награда от томболата се увеличават.

Пожелаваме успех на всички участници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *