Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Пътувай без граници с CreDirect!

Пътувай без граници с CreDirect!

В последния месец от настоящата 2021-ва година CreDirect дава началото на нова промоционална активност с вълнуващи награди. Задава се любим период, белязан от настъпването на астрономическата зима, изненадата от снежните утрини и посрещането на най-светлите празници. Настроението по това време от годината, традиционно е приповдигнато, а коледно-новогодишната кампания на CreDirect е най-естественото продължение за съхраняване на позитивния празничен дух.

След кратка пауза от края на предходната промоция, CreDirect отново е в готовност за раздаване на подаръци. Шанс за получаването им си гарантира всеки клиент на марката, който усвои паричен заем в периода от 1 декември 2021-ва до 31 януари 2022-ра година. Тримата най-големи късметлии сред клиентите на марката ще се сдобият с ваучери за пътуване на стойност 500 лева. Наградният фонд ще бъде разпределен в рамките на 3 отделни жребия за определяне на печеливши участници.

Официален партньор в настоящата кампания е туристическа агенция Ocean Travel, която ще бъде личен посредник на спечелилите клиенти в организирането на избраните от тях екскурзии. Подаръчните ваучери позволяват свобода на избор измежду множество дестинации и са валидни за цяла една година. Всеки печеливш ще получи професионална консултация, за да направи информиран избор, да планира и усвои стойността на наградата си по най-добрия възможен начин.

„Пътувай без граници с CreDirect!“ е кампания, създадена с желанието да компенсира, макар и частично, ограниченията, които пандемията от Ковид-19 наложи за всички през изминалите 2 години. Брандът за бързи кредити напомня, че „бягството“ от ежедневните отговорности с цел осъществяване на желано близко или далечно пътешествие, винаги носи удовлетворение. CreDirect гарантира, че няколко дни в планината, на СПА процедури или на море подобряват настроението и доказано повишават ефективността.

Най-голямото предимство на промоционалните награди е, че всеки печеливш сам преценява дали да оползотвори своята наведнъж или да доплати, ако предпочетената дестинация го налага. В подобна ситуация, клиентите винаги могат да се възползват от потребителски кредит или кредит до заплата на www.credirect.bg, за да подсигурят пълноценното прекарване на своята почивка.

Изброеното дотук само доказва постоянството и професионализма от страна на CreDirect в отношението към клиентите. Брандът предлага практични онлайн продукти, които стабилизират финансовото състояние и изненадва с идейни подаръци по време на всяка следваща промоционална кампания. Всеки, лично може да се увери в това като вземе кредит, още сега!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *