Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Разхлади лятото с CreDirect!

Разхлади лятото с CreDirect!

В началото на месец юни, CreDirect стартира нова клиентска кампания с летни награди. Тези новини от бранда за бързи кредити, в допълнение към усещането за настъпващото лято, несъмнено формират неочаквано добра комбинация. Резултатът – повече поводи за добро настроение, гарантирано удовлетворение и приятни изненади цели три месеца.

Организирането на сезонна промоционална кампания вече е традиция за CreDirect, а настоящата инициатива се провежда под мотото „Разхлади лятото с CreDirect и е в сила между 01 юни и 31 август 2021 година. Внушително дългият период за провеждане на тази кампания предвещава едно лято, изпълнено с трепетно очакване и продължително раздаване на награди.

Условията за участие в промоционалната кампания на CreDirect са максимално прости. Всеки клиент, сключил договор за паричен заем в рамките на промоционалния период, ще бъде включен в едно от трите тегления за определяне на печелившите участници. Подаръците от тази инициатива са тематични за сезона и както мотото подсказва, ще спомагат за охлаждане на страстите в горещите летни дни. Три климатика, три вентилатора и три хладилни чанти ще зарадват своите нови притежатели, като донесат свежест в дома или допълнят почивката на открито.

Марката за бързи кредити не изневерява на стила си и продължава да предлага кампании с практични награди на своите клиенти. Същото се отнася и за продуктите на CreDirect. Всеки детайл от работата на професионалистите, стоящи за бранда се изпипва с внимание и отношение към необходимостите на потребителите. Доказателство за това е тяхната обратна връзка и лоялността, която не спират да засвидетелстват към марката.

Удовлетворението сред аудиторията, която познава и използва предлаганите бързи кредити е най-високата оценка за CreDirect. Именно доверието на потребителите е повод за гордост и категоричен знак, че брандът е поел правилната посока в своя професионален маршрут.

За всяко от тези твърдения, ако желаете да станете клиент на марката, можете лично да се убедите като посетите уебсайта www.credirect.bg. Необходимо е само да изберете подходящия за вас продукт, да посочите необходимата сума и да зададете срок на изплащане. Останалото е дело на финансовите експерти от CreDirect, с чиято помощ ще получите желания кредит до минути.

Без да губите повече време в калкулации за своята лятна ваканция, доверете се на доказаните професионалисти, за да си осигурите щастливо лято. Само сега, всеки кредит ви дава шанс да спечелите и страхотен разхлаждащ подарък от CreDirect!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *