Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Релаксирай през зимата с CreDirect!

Релаксирай през зимата с CreDirect!

Релаксирай през зимата с CreDirect!

CreDirect обяви своята поредна и финална, за тази година, промоционална кампания

В началото на месец ноември, CreDirect обяви своята поредна и финална, за тази година, промоционална кампания. Марката ще посвети последните два месеца от 2019-та на предлагането на атрактивни и, преди всичко, функционални кредитни продукти в името на един по-спокоен и светъл празничен сезон. А неразделна част от всеки празник са подаръците. Тази зима, те са за сметка на CreDirect!


Условията за участие в промоционалната кампания на бранда за бързи онлайн кредити, обичайно, са съвсем прости: всеки потребител, сключил договор за паричен заем в периода 04.11 – 31.12.2019 г., ще бъде включен в томбола за определяне на печелившите участници. Десет от всички клиенти на марката, съвсем скоро ще се наредят сред най-големите късметлии за сезона, тъй като ще спечелят СПА уикенд за двама през месец януари. В разгара на зимата, те ще се отдадат на съвсем заслужена почивка в уютна и луксозна обстановка.


CreDirect се отличи с висока кампанийна ефективност през настоящата година. Сезонните промоционални инициативи на марката се зареждаха без прекъсване, една след друга, а предвидените подаръци, всеки път, успяваха да изненадат потребителите. Парични награди под формата на гифт карти, морски пътешествия, летни аксесоари и ваучери за онлайн шопинг са само част от раздадените награди.


Марката отговорно обещава да продължи създадената традиция с, винаги, разнообразни допълнителни стимули, които да радват нейните потребители. Именно, вниманието към детайлите води CreDirect към все по-стабилни и конкурентни позиции на пазара на бързите кредити.


Освен осъществените промоционални кампании, брандът продължи да развива и своите кредитни продукти. Едва в рамките на два месеца, CreDirect подобри генерално своя Кредит до заплата: сумата бе повишена от 600 на 800 лева, а гратисният период за връщане на заема, бе удължен до 45 дни. В допълнение към тези промени, марката работи усилено за усъвършенстването на процесите за кандидатстване, в своя сайт. Максималното улесняване на клиентите е водеща цел за професионалистите, стоящи зад бранда и успехът в тази насока, вече е факт. Кандидатурите в сайта на CreDirect се реализират все по-бързо и лесно, в името на Негово величество – потребителят.


Подобрени продукти, бързи и прозрачни процеси, и съблазнителни награди – зад всички тези предложения стои една единствена марка – CreDirect!


Вземете заем сега и ще се убедите сами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *