Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Сайтът на Кеш кредит е вече с нов дизайн

Сайтът на Кеш кредит е вече с нов дизайн

Кеш кредит

За да не се лутат клиентите им из менютата на сайта и да спестят от ценното време на всеки от тях.

Днес всички следят новите тенденции не само в модата, а и в уеб дизайна. Сайтовете все по-често са предпочитаният източник за информация, за покупки или услуги. Защото всичко се видоизменя, развива се с бързи темпове и всяка компания се стреми максимално да удовлетвори нуждите на своите клиенти, като се старае всичко да им е интуитивно, лесно и разбираемо. В това число и уеб дизайна. За да не се лутат клиентите им из менютата на сайта и да спестят от ценното време на всеки от тях.

Особено когато иде реч за „бързите кредити“, които обикновено ни трябват със срок „вчера“. Лесното и бързо свързване с Кеш кредит е не просто част от тази тенденция, а задължително условие за сайта, предоставящ информация и връзка с компанията и нейните услуги.

Затова Кеш кредит разполагат вече с нов, изключително удобен сайт – предлагащ лесен за ползване калкулатор за кредит; възможност да се кандидатства и съответно одобрение много бързо – до 6 минути . А след това и проверка на сумите, които са дължими по одобрения вече кредит.

Целта е единствено максимално да се улеснят потенциалните и настоящите клиенти на компанията, без да се натоварват с излишна или прекалено детайлна информация. Хората не случайно използват израза: „Гениалните неща са простите неща“.

Това се случва с помощта на една от най-добрите в областта компании – Студио X , която се занимава и има много натрупан опит в реализирането на уеб платформи за корпоративните компании. С тяхна помощ е открита и най-добрата формула за функционалностите на сайта, за да е удобен той за всеки потребител.

Новият сайт на Кеш кредит е максимално изчистен.

  • Добавен е удобен калкулатор, с който всеки би могъл лесно да пресметне сумите и сроковете за издължаване-според своите възможности и предпочитания. Той е на видно място в сайта.
  • Новият дизайн е съвместим с всякакви устройства-таблети, смартфони, компютри. Което е много важно условие, за да имате достъп до сайта по всяко време и навсякъде, а и да се запознаете с информацията, която е важна за вас в точния момент.
  • Ще видите и индивидуалните отстъпки и оферти, според вашето ниво на лоялност към компанията, а също и различни подаръци.
  • Процедурата по кандидатстване е максимално улеснена – имате възможност за това дори през Viber. Всичко е направено стъпка след стъпка, в сайта ще научите точно как се случват нещата.
Клиентите са най-важни


За всеки лоялен свой клиент, Кеш кредит предлага и съвсем нова програма, която е за всеки, който плаща своите вноски в срок. Това е мотивиращ и много лесен начин да се спечелят подаръци или отстъпки, а има и други изненади.

През месец април, всеки първоначален кредит КЕШ НА ДЕН ще е с 0% лихва за всеки нов клиент, кандидатствал онлайн.

Всеки един от клиентите на Кеш кредит, който заяви кредит над 400лв., ще получи и билет от лотарията, с който да провери своя късмет още веднъж.

За по-любознателните вече има и блог, в който ще се помества полезна и интересна финансова информация; където ще можете да следите какво се случва и по света, а и у нас, във финансовата сфера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *