Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Сайтът, на който избирам да взема правилното решение!

Сайтът, на който избирам да взема правилното решение!

Когато става въпрос за лични финанси, рядко ни учат на това в училище. В същото време, това е един най-важните аспекти в живота ни, който ни осигурява сигурност, стабилност и повече спокойствие в ежедневието.

Но случвало ли ви се е да попаднете в непредвидена ситуация, която да извади финансите ви от строя? Ремонт на колата, смяна на мебели, нов курс за децата, болнично лечение, нужда от застраховка…

Това са само малка част от нещата, които могат да се случат и да предизвикат напрежение по отношение на финансите. Във всеки от тези случаи сте изправени пред избор. Но кой е правилният, който отговаря най-добре на вашето финансово състояние?

Ние, от Izbiram.bg сме тук, за да ви помогнем да си отговорите на този въпрос. Вече 8 години ние помагаме на българите да водят по-спокоен и финансово информиран начин на живот. Освен като агрегатор на финансови услуги, при нас може да намерите консултация и оферта и по отношение на доставка на електроенергия, счетоводни, прави услуги, рекламни кампании и т.н.

Кои сме ние?

Izbiram.bg е първият в България независим, професионален сайт, който спокойно можете да наречете свой финансов съветник. При нас ще откриете информация за всяка сфера на финансовия сектор и най-важното – ще имате възможността да сравните цените и условията на различните финансови продукти. Така, ние ви помагаме да изберете най-добрата финансова услуга според желанията и нуждите си. Izbiram.bg е сайт, който постоянно се опитва да  публикува безплатно съдържание и съвети към хората търсещи финансова или релевантна услуга. Това изгражда доверие в нашите вече близо 100 000 потребители, което е важно за популяризирането на даден бранд и реализирането на крайната продажба / контакт.

Кога сме полезни?

Като сайт, който стартира развитието си във финансовия сектор, ние искаме да обхванем всяка част от него. Така сме сигурни, че при нас ще откриете отговорите на въпроси свързани с:

 • Банкови кредити и кредитни карти;
 • Други банкови услуги;
 • Бързи кредити;
 • Ипотечно кредитиране и безплатна консултация за жилищен кредит;
 • Лично и автомобилно застраховане;
 • Парични преводи;
 • Пенсионно осигуряване;
 • Доставка на електроенергия;
 • Счетоводни и правни услуги.

Ние работим с почти всички български компании във всяка една от тези области, за да ви осигурим най-голямата база от финансова информация, от която се нуждаете, за да взимате информирани решения преди да се възползвате от услуга. Само част от нашите партньори са:

 • Уникредит Булбанк;
 • Изи Кредит;
 • Бяла Карта;
 • Синергон Енерджи;
 • Комфорт кредит.

Спестете време и усилие като в същото време направите правилния избор

Когато имате нужда от решение, независимо дали за кредит, нова сметка в банката или избор на застраховател , често трябва да направите проучване, за да вземете най-доброто. В миналото, това проучване включваше много време и енергия, прекарани в сайтовете на различните компании или офиси, проучвайки цени и условия. Всеки сайт е различен и информацията в него е разположена по различен начин. Така, за да се ориентирате къде да търсите желаната от вас информация, трябва да отделите достатъчно ресурс.

Днес, обаче, ако искате да вземете адекватно решение не само за финансов продукт или услуга, просто посещавате Izbiram.bg. С нашата професионална система за сравняване и множество калкулатори, само с няколко клика получавате списък с всички компании, предлагащи търсения от вас продукт, както и условията, които предлагат. Така много по-лесно сравнявате и избирате най-доброто според своите нужди.

Независимо дали търсите най-изгодната застраховка за автомобила или искате да кандидатствате за ипотечен кредит, ние сме тук, за да помогнем. През последните две години изградихме успешни партньорства с много компании, благодарение на партньорската програма, създадена за всеки бизнес, който желае да утвърди бранда си с наша помощ. Публикуваме и промотираме специализирани PR и авторски материали, което води до увеличаване на разпознаваемостта на бранда на всеки наш партньор и в крайна сметка до привличане на нови клиенти.

Вече 8 години сме вашият доверен помощник при взимането на финансови решения и ще продължим да помагаме.

Направете правилния избор с Izbiram.bg!

Етикети:

1 коментар за “Сайтът, на който избирам да взема правилното решение!”

 1. Стефка Цветкова

  Харесвам това което правите за хората да бъдат информирани по много финансови и други въпроси,ще се възползвам от вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *