Продължете към съдържанието
Начало » Новини » „СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“ със CITYCASH и 100 Кила

„СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“ със CITYCASH и 100 Кила

От CITYCASH – парите и играта!

За теб – апартамента на Слънчака!

 

Това е само малка част от най-новата рекламна песен на CITYCASH, отново със специалното участие на голямата българска рап звезда 100 Кила. Всички все още помнят и си припяват свежата ритмична и забавна мелодия от последния телевизионен клип на финансовата институция. Миналата година кредитната марка успя да изненада и впечатли всички с модерната си визия и звучене, благодарение и на атрактивното присъствие на 100 Кила, в компанията на любимите баби, разбира се. Сега финансовата институция за пореден път прикова вниманието към себе си и с най-новата си промоционална активност – „СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“

 

През последните години CITYCASH раздаде стотици КЕШ награди на своите клиенти, като тази година компанията надскача всичко с обещанието си да подари един АПАРТАМЕНТ НА МОРЕТО. Да, това не е шега, а новото промоционално предложение към всички! Това лято CITYCASH ще подари на един щастливец апартамент в красивия морски курорт „Слънчев бряг“.

 

Всеки ще може да се регистрира за участие в „СПЕЧЕЛИ АПАРТАМЕНТА!“ на сайта на финансовото дружество www.citycash.bg, където може да се запознае и с пълните условия на промоционалната активност. Всички клиенти на CITYCASH автоматично се включват за участие в томболата за голямата награда. Името на щастливия късметлия ще бъде изтеглено в началото на месец юни и обявено както на сайта на компанията, така и във фейсбук страницата на финансовото дружество.

 

Кредитната институция засне и изцяло нов телевизионен клип с нов атрактивен и забавен текст, промотиращ уникалната голяма награда. Новата рекламна песен e изпята, разбира се, от 100 Кила и усмихнатите баби. Новото креативно видео ще се излъчва няколко месеца в национален ефир, както и в YouTube, печелейки все повече и повече последователи.

 

CITYCASH продължава да се доказва като съвременна кредитна институция с модерна визия и звучене. Тя не спира да изненадва всички с постоянните си маркетинг активности и проекти, като за цялата 2022-ра година е подготвила доста наситена програма с дейности, които ще споделя с обществеността и клиентите поетапно.

 

CITYCASH бърз кредит е финансов партньор, на когото може винаги да се разчита при спешна нужда от финансови средства. CITYCASH предлага гъвкави кредитни продукти, подходящи за всеки, спрямо индивидуалните желания и потребности, като потребителите могат да избират измежду:

 

  • бърз заем CITYCASH със седмични вноски
  • бърз заем CITYCASH с двуседмични вноски
  • бърз заем CITYCASH с месечни вноски
  • бърз заем CITYCASH за пенсионери

 

CITYCASH предоставя кредити, осигурявайки финансово спокойствие на всички свои потребители и помагайки им да се справят с ежедневните финансови предизвикателства. CITYCASH е решение за всеки финансов проблем, бързо и лесно. Като благодарност към всички свои клиенти, компанията не спира и с раздаването на най-различни и атрактивни подаръци.

 

CITYCASH – пари за всеки, а това лято CITYCASH подарява и АПАРТАМЕНТ НА МОРЕТО!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *