Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Стани звезда с новата реклама на Вива Кредит

Стани звезда с новата реклама на Вива Кредит

Стани звезда с новата реклама на Вива Кредит
Viva Credit, избраха да заснемем новата си телевизонна реклама с истински хора. Търсят „народни артисти“, мъже и жени, които да изиграят 5 роли – високомерна аристократка, разглезена двойка новобогаташи, сърдита рентиерка и бояджия.

Ела на кастинг на 17 март в София, Ст. Загора, Пловдив, В. Терново, 18 март в София, Бургас, Плевен или изпрати своето видео на istinskareklama.com.

Ако виждаш себе си, като актьор и искаш да изиграеш ролята на живота си, побързай.

Защо търсят истински хора? Viva Credit много добре знаят какви са нуждите и радостите на истинските хора, защото всеки ден ги подкрепя в желанието им да реализират своите планове и мечти.

Viva Credit познава много хора, чиито кухни са малки, но не са нещастни от това, защото за тях сплотеното семейство, обичта и приятелството са в пъти по-ценни от всичко материално. Хора, за които е по-важно с кого ще отидат на почивка, отколокото къде. Хора, за които топла ръка, приятелско рамо в нужда или добра дума са много по-ценни от несметно богатство.

Ако и ти си от тази порода, цениш истинките хора и искаш да участваш в новата реклама, ела на кастинг или кандидатствай онлайн на istinskareklama.com само с няколко лесни стъпки.

Усети какво е да си телевизионна звезда в истинска видео продукция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *