Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Стартира новата дигитална кампания на NN България „Защо съм важен?“

Стартира новата дигитална кампания на NN България „Защо съм важен?“

NN България „Защо съм важен?“

Разгледайте я. А с помощ от експертите на NN можете и вие да намерите отговори на важните за вас финансови въпроси!

От 4 май стартира новата дигитална кампания на NN България „Защо съм важен?“. Кампанията задава на хората един от най-трудните въпроси: „Защо съм важен?“ и е логично продължение на предишните кампании „За теб“/ „You Matter“, „Цикълът на живота“ (2016) и „Важният въпрос“ (2017).


Във видеата от кампанията са показани двойки участници от различни държави – брат и сестра, дядо и внучка, майка и дъщеря, двама приятели, момче и момиче – партньори. След като на един от двамата участници в двойката се зададе въпроса „защо е важен?“, той/ тя трябва да прочете писмо, в което другият човек е написал отговора на този въпрос по емоционален и ангажиращ начин. Идеята на кампанията е да покаже, че всеки човек е важен и че има хора, за които е важен. NN е позиционирана като компания, която може да бъде партньор в планирането на личните финанси, и която може да помогне на човек да се погрижи за себе си и за важните за него хора.

Кампанията ще продължи между 4 и 6 седмици, а потребителите, гледали видеата в социалните мрежи и докоснати емоционално от посланията й, могат да се регистрират за безплатна консултация с професионален финансов консултант. На специално създадена секция в сайта за кампанията всеки посетител може да се замисли върху 5 въпроса, които ще му помогнат да разбере кое е най-важното за него.


Разгледайте я. А с помощ от експертите на NN можете и вие да намерите отговори на важните за вас финансови въпроси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *