Продължете към съдържанието
Начало » Новини » С какъв подарък може да Ви изненада дядо Коледа, когато кандидатствате за бърз кредит?

С какъв подарък може да Ви изненада дядо Коледа, когато кандидатствате за бърз кредит?

Коледни промоции при бързите кредити

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние сме събрали всички промоционални оферти от компаниите за бързи кредити.

Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас-офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

В навечерието на най-топлият семеен празник, екипът на Izbiram.bg, отново сме близо до всеки един от вас със специално подбрана важна информация за коледни промоции, които не са за пренебрегване. Те са за всички онези от вас, които по една или друга причина, не са успели да спестят нужната им сума или спестените пари не им достигат, за да посрещнат спокойни и усмихнати коледните празници.

Компаниите, които предлагат бързи кредити, са най-добрите в задоволяването на предколедната треска. И имат за всекиго по нещо. Коледните промоции при тях правят празника наистина не само възможен, а и по-красив.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние сме събрали всички промоционални оферти от компаниите за бързи кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за бърз кредит.

„С Credissimo вече е Коледа!“ Наистина, защото първите трима печеливши вече са известни. Томболата е в ход до 31.12.2017 г. Усвояването на заем до 2 500 лв., което става повече от бързо, ви гарантира участието в празничната им томбола с хубави подаръци, и то всяка седмица (1 брой iPhone X; 5 броя iPhone 8; една СПА почивка за двама във Велинград).

„Коледата е напълно възможна с онлайн кредитите от МиниЗаем“ Мини Заем стартираха Коледна промоция -30% отстъпка от разходите за бързите онлайн кредити до 1800 лв. Накратко, ако кандидатствате при тях за онлайн кредит в периода на Коледната им кампания, ще получите не само парите, които ви трябват, а и ще спестите доста от разходите си по обслужването на заема. Промоцията им е валидна до 23.12. 2017 г.

„Истински желаните подаръци са тук. Вземи заем и може да спечелиш коледен бонус от Вивус“ Ако вземеш заем от Вивус и се регистрираш за участие в тяхната томбола, може да спечелиш паричен бонус от обявените 5 по 800 лв. и 10 по 400 лв. Побързай, защото тяхната томбола приключва на 19.12.2017 г.

„Планирай коледното пазаруване с Вива Кредит“ За кредит от 300 до 1500 лв, от Вива кредит са обявили до 150 лв. отстъпка. Промоцията им е валидна до 14.12.2017 г.

„Подаръци ще има за всички от CrediHelp!“ Само през Декември, вземи кредит и запечатай блясъка на новогодишната нощ с новия си Смартфон, подарък от CrediHelp с всеки кредит „New year gift”! Те също така имат още една изненада за вас – онлайн кредит с 0% лихва до 500лв. , за срок от 30 дни.

„Вземи кредит сега и върни с Коледния бонус от CrediNet!“ С изцяло онлайн кредита CrediNet може да избере всяка една сума от 200 до 3000 лева в зависимост от вашите нужди. Ако погасите заема в рамките на 30 дни няма да Ви бъдат начислени лихви, неустойки или други разходи, само дължимата такса, независимо дали ползвате допълнителни услуги или не. За Ваше удобство ползвате тази отстъпка за всеки кредит без да трябва да я заявявате изрично.

„Не чакай на шефа! Кеш Кредит ще ти подари 13-та заплата.“ Можете да получите 13-та заплата от Кеш кредит. Всичко, което трябва да направите, е да попълните талон за участие и да го оставите в някой от офисите на Кеш Кредит или да се регистрирате онлайн. Отговоряте на въпроса: „Какво искаш да си купиш за празниците?“ и белобрадият старец с червената мантия и еленския впряг, може да изпълни желанието ви… Всеки петък до 13.01.2018г. ще се тегли по един късметлия. Всеки може да участва в тази томбола – не е задължително да сте клиент на Кеш Кредит, за да се включите.

„Избери си подарък за Коледа от Профи Кредит“ В момента компанията, предлагаща бързи кредити, предлага участие в томбола. Наградите си заслужават труда да посетите някой от офисите на компанията, за да попълните талон за участие. Препоръчваме ви тази томбола, защото тя не е обвързана с кандидатстване и/или сключване на договор за кредит. Право на участие в тази томбола има всяко пълнолетно и дееспособно физическо лице, което посети някой от офисите на Профи Кредит, попълни и подаде талон за участие. Тук всеки има шанс да спечели един от трите възможни подаръка за Коледа, който желае да получи: Iphone 7; 49-инчов SMART телевизор Samsung или лаптоп HP.

По Коледа винаги стават чудеса! Не пропускайте шанса си за Коледен подарък! Направете празничните дни още по-усмихнати и блестящи, по-топли и по-уютни! Вижте условията на промоциите, препоръчани от Izbiram.bg и изберете най-подходящата за вас.

Специално за Вас, екипът на Izbiram.bg избра най-добрите оферти в момента. Може да ги видите ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *