Продължете към съдържанието
Начало » Новини » С летните намаления на Мини Заем ще изживеете едно невероятно лято. Възползвайте се!

С летните намаления на Мини Заем ще изживеете едно невероятно лято. Възползвайте се!

С летните намаления на Мини Заем ще изживеете едно невероятно лято. Възползвайте се!

Достатъчно е просто да влезете на страниците на MiniZaem.bg от до 15 – ти август 202 г. и да поискате своя бърз кредит.

Ако ви е омръзнало все да пресмятате коя почивка ще ви излезе по-евтино, ако ви е писнало да слушате как колегите ви разказват истории от летните си почивки на екзотични места, които вие все не можете да си позволите, сега е времето да се вземете в ръце и да му „отпуснете края”.

Стига вече притеснения, стига сметки, стига сте избирали най-евтиния хотел и дестинация. Само сега, да, точно сега можете да се възползвате от невероятните промоционални оферти на кредитна компания Мини Заем и да изкарате едно наистина невероятно лято.

Как да си осигурите една невероятна лятна ваканция с MiniZaem.bg?

Като кредитна организация, която е отворена към своите клиенти и винаги е готова да бъде от помощ, и това лято небанковата финансова организация не пропусна да помисли за всички, които искат да изживеят едно незабравимо лято.

За да направят почивката ви още по-прекрасна, от кредитната компания стартираха поредната си промоция с летни отстъпки от 15% от всички разходи по кредитите.

За да се възползвате от промоционалната лятна оферта на Мини Заем е достатъчно да имате под ръка компютър и да заявите своя кредит от 25.07 до 15.08.2020 година.

Поискате ли своя бърз кредит онлайн през този период, ще можете да вземете не само необходимите ви пари за почивката, но и ще спестите 15% от разходите по кредита.

Нимa не заслужавате лятната ви ваканция да бъде незабравима? Нима нямате нужда поне веднъж да не мислите за нищо друго, освен за летните емоции, които ви очакват?
Поне веднъж си заслужава да помислите само за себе си и своите желания!

С промоционалната кампания с 15% отстъпка от разходите по кредита небанковата финансова организация може да ви помогне да сбъднете всички свои желания.

Достатъчно е просто да влезете на страниците на MiniZaem.bg до 15 – ти август 2020 г. и да поискате своя бърз кредит.


А само сега специално за всеки нов потребител първият кредит от Мини Заем до 700 лв. е с половината оскъпяване. С него кредитна компания иска да Ви помогне и допринесе за доверието Ви в тях. Вземи сума до 700 лв. и я върни, когато поискаш в следващите 30 дни – и плати с 50% по-малко разход!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *