Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Топъл обяд навреме – Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

Топъл обяд навреме – Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

Топъл обяд навреме -  Credissimo, заедно с клиентите си, всеки ден дарява топла храна

От 30-ти април – Безплатен обяд от Credissimo за нуждаещи се, съвместно с ресторант Djanam Steak House

Верни на принципа си да оказват подкрепа навреме, Credissimo дават начало на следващия етап от кампанията „Credissimo подкрепя борбата с COVID-19„. Самата кампания започна още през месец март, когато Credissimo незабавно реагира с грижа за най-засегнатите от епидемията и от извънредното положение.


Нуждаещите се от топъл обяд ще могат да го получат безплатно и при спазване на всички противоепидемични мерки – от 30-ти април без почивен ден, между 12:00 и 15:00 ч. от ресторант Djanam Steak House на бул. Витоша 24 в София. Инициативата стартира от столицата, като епицентър на епидемията.


Необходимото и навременно начинание се реализира съвместно с ресторант Djanam Steak House, който безвъзмездно предоставя кухнята си и ангажира персонала си в ежедневното приготвяне на вкусния обяд.


Кампанията се провежда под мотото “Топъл обяд навреме” и ежедневно ще бъдат дарявани 300 порции, като при необходимост количеството ще бъде увеличено. Менюто ще е разнообразно, а ястията ще се приготвят с продукти, закупени от български производители, с цел подпомагане на родното производство. От екипа на Credissimo ще участват активно като доброволци в каузата.


Подробна информация за кампанията и менюто всеки ден ще се публикува в събитието на Facebook страницата на Credissimo.


Реализацията на инициативата е възможна, благодарение на специалните отношения на доверие и лоялност, изградени през годините, между Credissimo и неговите потребители. Всеки от тях, платил вноската си след 13.03.2020 г., е допринесъл към каузата, дарявайки топъл обяд на човек в нужда.


Бележки за редакторите


Българската компания за онлайн кредитиране Credissimo e лидер в небанковия финансов сектор в България. Сredissimo е динамична високотехнологична компания и е една от най-бързо развиващите финтех структури в небанковия финансов сектор. Като лидер на пазара за онлайн кредити, компанията постоянно налага нови решения, чрез които предоставя на клиентите си възможност за краткосрочно финансиране. Като високотехнологична компания Credissimo се стреми постоянно да разработва и внедрява иновативни услуги, адекватни на бързо развиващия се дигитален свят.


Повече информация можете да намерите на: www.credissmo.bg или на www.facebook.com/credissimo.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *