Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Търсите изгоден кредит за коледа? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити сега!

Търсите изгоден кредит за коледа? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити сега!

Търсите изгоден кредит за коледа? Възползвайте се от промоционалните оферти за кредити сега!

Насладете се на една по – весела Коледа с правилния и изгоден кредит за Вас.

Коледните базари, коледният дух и коледните промоции вече са навсякъде около нас – офлайн и онлайн. А и всеки от нас иска да изненада с най-оригиналните и най-красивите подаръци своите близки и приятели.

С наближаването на Новогодишните празници и еуфорията около тях може да се получи ефекта на силното желание човек малко да се ‘отпусне’ в края на годината.

Това е причината да се изтеглят бързо пари, които да се мислят и връщат след празниците. Разбира се това може да има смисъл, ако процеса на връщане е реален и добре организиран.

В навечерието на най-топлият семеен празник, екипът на Izbiram.bg, отново сме близо до всеки един от вас със специално подбрана важна информация за коледни промоции, които не са за пренебрегване. Те са за всички онези от вас, които по една или друга причина, не са успели да спестят нужната им сума или спестените пари не им достигат, за да посрещнат спокойни и усмихнати коледните празници.


Компаниите, които предлагат бързи кредити, са най-добрите в задоволяването на предколедната треска. И имат за всекиго по нещо. Много компании предлагат и атрактивни условия, за да дадат възможност на своите клиенти да покрият нуждите си и също така да са винаги актуални и атрактивни според тенденциите на пазара. Коледните промоции при тях правят празника наистина не само възможен, а и по-красив.


Сред едни от най-изгодните варианти за промоционални оферти за кредит са:

  • бързо теглене и бързо връщане с 0% лихва;
  • по-ниски лихви за определен период;
  • участие в томбола или допълнителни награди;
  • коледни подаръци и други.

За да Ви спестим ровенето из различни сайтове, ние от Избирам.бг сме събрали промоционални оферти от компаниите за бързи кредити. Вярваме, че това ще Ви улесни максимално при избора Ви за най-изгоден кредит.

Като първа коледа за клиентите си Кредито са стартирали цели три промоционални кампании! Кредит с 30% отстъпка до 3000 лв. и 0% лихва и 0 лв. такси, с гратисен период до 60 дни до 800 лв. Всеки заявил кредит, участва и в страхотна томбола. Научи повече тук.

С Credissimo всеки ден е Коледа! Наистина, защото първите трима печеливши вече са известни. Всяка седмица подаряват по един от най-желаните iPhone-и. Празнична томбола е в периода 04.11.19г. – 29.12.19г. , като усвоиш заем до 4000 лв. и участвай за най-желаните подаръци за сезона! Научи повече тук..

Подари си невероятна Коледа с отстъпките на Мини Заем! Ако поискаш своя онлайн кредит до 3000 лв. от 28.11.19г. до 31.12.19 г., ще го получиш с 15% отстъпка от всички разходи. А всеки първи кредити за 30 дни до 700 лв. е с 50% по-малко разход. Научи повече тук.

Спечели най-страхотните коледни подаръци от Кеш Кредит! Вземи кредит сега до 4000 лв. и може да спечелиш чисто нов автомобил или кредит, който да не връщаш! Също така вземи първия си кредит от КЕШ НА ДЕН до 600 лв. с 0% лихва. Научи повече тук.

Спечели СПА почивка за двама с CreDirect! Всеки, изтеглил кредит в периода 04.11.19г. – 31.12.19г., участва в томбола за спечелването на 1 от 10 СПА почивки за двама! Вземи и първи кредит до 800 лв. без лихва и скрити такси, вече с по дълъг срок до 45 дни, изцяло онлайн! Научи повече тук.

13 години ПРОФИ КРЕДИТ България, 13 шанса да спечелиш награда. Вземи кредит от тях сега и може да спечелиш една от 13 страхотни награди! Всеки, усвоил потребителски кредит до 29.12.19г., участва в томбола. Профи Кредит предлагат изгодни кредитни продукти до 5000 лв. Научи повече тук.

Създай си коледно настроение с Изи Кредит! Вземи кредит до 8000 лв. до 23-ти декември и може да спечелиш 1 от 40 страхотни телевизора. Още с първия усвоен кредит ставате част и от програмата за лоялност Easy Bonus, където ви чакат още много отстъпки и подаръци. Научи повече тук.

По празниците ще валят пари от Вивус! Вземи заем до 1300 с услуга „бърз заем“ до 31.12.29г. и ще се включиш в томбола, в която можеш да спечелиш една от 14 парични награди. А сега вземи първи заем до 400 лв. с 0% лихва и 0 лв. такса. Научи повече тук.

По Коледа винаги стават чудеса! Не пропускайте шанса си за Коледен подарък! Направете празничните дни още по-усмихнати и блестящи, по-топли и по-уютни! Вижте условията на промоциите, препоръчани от Izbiram.bg и изберете най-подходящата за вас.

Ние от Izbiram.bg искаме да ви напомним много хубаво да оглеждате условията на хубавите оферти и промоции, защото хубавите неща обикновено никак не са евтини.

За да се възползваме максимално от добра на пръв поглед промоция, трябва много хубаво да четем и между редовете, да търсим скритите послания, а не веднага да търчим, за да не пропуснем предоставения „изгоден и неповторим шанс”.


Затова: огледайте много внимателно коледните промоции на няколко компании, прочетете още по-внимателно условията им, преценете максимално обективно своите възможности и чак тогава се включете в „задоволяването на предколедната треска”. Пристъпвайте разумно към подобни оферти и няма да сгрешите, а напротив – ще можете да извлечете само полезните за вас предложения.Специално за Вас, екипът на Izbiram.bg избра най-изгодните бързи потребителски кредити Може да ги видите ТУК!

Перфектната Коледа вече е не само възможна, но и лесна, ако се доверите на Izbiram.bg – Вашия финансов партньор за Коледно-новогодишните празници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *