Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Търсиш евтина и изгодна застраховка Гражданска отговорност? Ето какво трябва да знаеш!

Търсиш евтина и изгодна застраховка Гражданска отговорност? Ето какво трябва да знаеш!

Търсиш евтина и изгодна застраховка Гражданска отговорност? Ето какво трябва да знаеш!

Всеки иска да намери най-евтината и изгодна застраховка Гражданска отговорност. Ето какво трябва да знаете преди да започнете търсенето.

Ясно е за всички: никой не е особено развълнуван, когато трябва да прави застраховка Гражданска отговорност.

Всеки я прави, защото е задължителна и осигурява финансова защита срещу повреда на Вашия автомобил или нараняване на Вас или на други хора. И тъй като не е най-вълнуващото нещо на света, всеки иска да намери най-евтината и изгодна застраховка Гражданска отговорност.
Ето какво трябва да знаете преди да започнете търсенето:

Защо ми трябва Застраховка Гражданска отговорност?

Застраховка Гражданска отговорност е задължителна за водачите в почти всяка държава. Тя защитава другия шофьор при катастрофа, която вие сте причинили, и включва нараняване и имуществени щети. Застрахователните компании определят какво плащате за застраховка въз основа на десетки „фактори за оценка“ – всичко, свързано с това кой сте, къде живеете, какъв автомобил шофирате и други подробности за вашата история, както на пътя, така и извън него. Всичко е свързано със статистиката, а застрахователните компании възлагат определени нива на риск на всеки от тези фактори, за да преценят вероятността да предявите иск.


Например, младите шофьори се считат за високорискови, защото имат толкова малко опит зад волана и статистически по-вероятно е да предизвикат катастрофа. Ето защо младите шофьори често плащат повече за своята застраховка гражданска отговорност.

Как да намалите високата такса за застраховка Гражданска отговорност в бъдеще?

Не можете да промените някои фактори на своя застрахователен рейтинг, като възрастта си и периода, в който сте правоспособен шофьор, но можете да направите няколко промени, за да намалите риска в други области. Ето кои са те:

  • Карайте безопасно и се старайте да не попадате в инциденти;
  • Платете застрахователната си полица в пълен размер още в началото на сключването;
  • Поддържайте застрахователно покритие без прекъсване между полиците.

Можете ли да откриете евтина и изгодна застраховка гражданска отговорност?

Имате нужда от застраховка Гражданска отговорност?
Искате тя да е бъде евтина и изгодна?
Искате да я получите лесно и бързо, без да се налага да прекарвате часове търсейки в сайтовете на различните застрахователи?

Участвайте в играта на Izbiram.bg за откриване на най-евтината и изгодна застраховка според Вашите данни и данните на автомобила Ви. Само трябва да изпратите снимка на малкия талон, а в отговор ще получите предложение за най-изгодната и евтина застраховка.


Бързо, лесно и без усилие. А ако намерите по-евтино предложение, Izbiram.bg Ви подарява 10лв. Открийте най-евтината и изгодна застраховка бързо и лесно. Доверете се на Izbiram.bg!


Намери най-евтината застраховка Гражданска отговорност тук!
* Ще получиш най-евтината за теб цена на посоченият e-mail в рамките на 2 часа (в работен ден)!
* Брокерът не предоставя на клиентите допълнителни отстъпки, извън официалните предоставени от всяка застрахователна компания.
* Ако клиентът реши, той може да закупи застраховка от Брокера, като това не е обвързано с играта.
*Ако желаете да се възползвате от предоставената от брокера най-ниска цена, предвид динамичния пазар на Г.О., офертата е гарантирана в рамките на работния ден, през който е предоставена.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *