Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Уют у дома с CreDirect през есента!

Уют у дома с CreDirect през есента!

На 1-ви септември CreDirect дава начало на нова промоционална кампания с подаръци за своите клиенти. Броени дни преди началото на есента, марката за бързи кредити вече подготвя своите клиенти с практични решения за новия сезон. През следващите месеци брандът ще се погрижи за уюта в домовете на най-големите късметлии сред своите клиенти.

Настоящата кампания на CreDirect е в сила до 7 ноември включително и обхваща всички клиенти, които сключат договор за паричен заем в периода. Потребителите на бранда имат възможност да спечелят една от десетте награди, които се теглят в десет поредни седмични томболи. Истинските късметлии печелят ваучери на стойност 200 лева за пазаруване в една от най-известните шведски вериги със стоки за дома.

В тази своя промоционална кампания CreDirect традиционно подчинява идеята за подаръци на практичността и я обвързва тематично със сезона. След лятото, когато динамиката в ежедневието е най-силна и рядко се задържаме на едно място, посрещаме есента, когато темпото рязко се променя. Завръщаме се към работното ежедневие, а прохладните вечери все по-често прекарваме у дома. С оставането вкъщи идва и желанието да си осигурим повече комфорт, било то чрез ремонт или нови битови придобивки. Подаръчният ваучер от промоцията на CreDirect има точно такова предназначение. Асортиментът на избраната верига със стоки за дома е неизчерпаем, а сумата по ваучера е достатъчна, за да отключи въображението, така че изборът на спечелилите със сигурност ще бъде труден.

За подобренията, които повечето от нас инициират именно през есента, освен да разчитаме на късмета си, винаги можем да се обърнем към CreDirect за финансова помощ. В случаите, когато средствата ни се оказват недостатъчни за планираните нововъведения, брандът за бързи кредити ни съдейства да ги осъществим чрез предлаганите, изцяло онлайн продукти. Потребителският кредит е със срок за връщане от 3 до 18 месеца и вече с нов, по-висок лимит до 4000 лева. Кредит до заплата, пък е подходящо решение за краткосрочните финансови затруднения, а промоционалните условия за всеки първи безлихвен заем продължават да са в сила до края на годината.

Предлаганите финансови услуги на марката са бързи, удобни и осигуряват финансова стабилност, а подаръците от кампаниите на CreDirect, носят винаги приятна изненада. Всяко от предложенията на марката си струва и ако досега не сте се възползвали, може би сега е моментът да се уверите сами.

Вземете кредит тази есен и спечелете ваучер на стойност 200 лева за пазаруване в една от най-големите вериги със стоки за дома!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *