Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Финансово отговорни със CITYCASH

Финансово отговорни със CITYCASH

Финансово отговорни със CITYCASH
Случвало ли ви се е да се чувствате като в задънена улица, като в капан на живота, иска ви се той да се развива в различна посока, но същевременно и за да постигнете идеите си, ви е необходимо да си поставите цели, които трябва да са и финансово подкрепени? Важно е да осъзнаете, че трябва да си изградите план, който както да отговаря на финансите ви, така и да намерите финансовите средства, с които да се борите да постигнете дългосрочните си цели. Така по-рядко ще си задавате въпроса къде са изчезнали парите ви и защо не са стигнали за всичко, което сте планирали. Истината е, че е важно да са научим да водим добре балансиран и структуриран бюджет, да следим детайлно паричните си потоци и винаги да знаем колко и за какво сме похарчили. За по-лесно можем да почерпим опит от редица финансови експерти, консултанти и успели известни личности. Да изберем да следваме най-работещите за нас финансови правила, които биха ни помогнали много с воденето на личните ни финанси, както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Човек винаги трябва да знае какво иска и как би могъл да го постигне, затова освен черпейки опит от нашите собствени финансови решения, е полезно да се запознаем и с някои ценни съвети на успели известни личности и как те са извървяли пътя до успеха и са постигнали финансова независимост и хармония.

Уорън Бъфет със сигурност е такава личност. Той е един от най-заможните и успешни предприемачи в света, от който със сигурност можем да научим много, като основен негов съвет е, че е важно от рано човек да си създаде финансови навици:


„По-голямата част от поведението ни е навик, а казват, че оковите на навика са прекалено леки, за да бъдат усетени, докато не станат прекалено тежки, за да бъдат счупени… Мисля, че най-голямата грешка е да не изграждаме финансови навици отрано. Внимавай какви ще бъдат те, работи над тези, които ще ти осигурят стабилни парични средства и “счупи оковите” на тези, които ти влияят лошо.”

Друг важен негов съвет е, че винаги трябва да мислим дългосрочно и да си планираме целите и финансите за по-дълъг период от време, а не само за днешния и утрешния ден, с поглед към бъдещето можем да постигнем много повече:


„Някой в този момент седи на сянка под дърво, защото друг го е засял там преди време.”

Чарли Мънгър, партньорът на Уорън Бъфет, вярва че човек трябва постоянно да инвестира в себе си и да се учи как да управлява парите си добре, правилно и постигайки поставените цели. „Лягай в леглото вечер по-умен, отколкото си се събудил сутринта“ е известно негово твърдение.

Всички знаем, че е добре да спестяваме и да живеем според джоба си, но и всички знаем, че това невинаги е напълно постижимо. Понякога се налага да се обръщаме и към различни форми на кредитиране, с които да си набавим липсващите към момента средства. Като е важно добре да обмислим тегленето на дадения кредит, да изберем най-подходящия за нас кредитен продукт и погасителен план. CITYCASH е финансово отговорна компания, с богато порфолио, защото винаги се е стремяла да е максимално близко и достъпно до своите клиенти и потенциални такива. Създадените кредитни продукти целят да отговорят на нуждите на всички хора, така че всеки да може да намери своето най-добро финансово решение, в конкретния момент и според индивидуалните нужди, бързо и лесно, с максимално улеснена процедура, без излишни документи и чакане.


Клиентите на компанията могат да избират сами най-подходящите за тях: сума, период, срочност на вноските и да теглят измежду следните кредитни продукти:

За да е максимално достъпна до своите клиенти, през годините финансовата институция изгради сериозна търговска структура, и днес CITYCASH разполага над 100 офиса, в над 75 населени места на територията на страната, с над 2000 служители и сътрудници, като от края на миналата година компанията оперира и в Румъния, а от началото на тази и в Македония. Предстои откриване и в други европейски държави.

CITYCASH е съвременна кредитна институция, която не спира да се развива и да следи всички новости, както в технологичен аспект, така и като клиентско поведение, и винаги се стреми да е в крак с всички нови тенденции. Особено в сегашната предизвикателна ситуация, вследствие на настъпилата пандемия от коронавирус, която промени живота на всички ни. Освен в чисто житейски и личен план, икономическите последствия се усещат много сериозно във всички сектори и отрасли, и тепърва ще се задълбочават според финансовите експерти.


Сега повече от всякога е важно да сме финансово отговорни, да поставяме правилно финансовите си приоритети, да се научим да бюджетираме и да използваме разумно кредитни продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *