Продължете към съдържанието
Начало » Новини » Честита нова 2020-та година от CreDirect!

Честита нова 2020-та година от CreDirect!

Честита нова 2020-та година от CreDirect!

Брандът за онлайн кредити стартира годината с поредно ново начинание

Новата 2020-та година CreDirect, традиционно, започва с нова промоционална инициатива. Брандът за бързи кредити, побърза да зарадва своите потребители, давайки старт на новогодишната си кампания още на 01.01.2020 г. Всеки от клиентите на марката, ще има възможност да спечели страхотна награда, ако се възползва от бърз заем през януари или февруари. Нека не забравяме, че настоящата година е високосна, т.е., клиентите ще разполагат с цял един ден повече, в който да потърсят услугите на марката и да се включат в томболата за спечелване на невероятни подаръци.

Всеки потребител, който заяви и усвои онлайн кредит, в периода от 01.01.2020 г. до 29.02.2020 г., участва в промоционалната кампания на CreDirect. Сключеният договор е лотарийният билет, който дава шанс на всеки клиент на марката да бъде сред щастливците, изтеглени в томболата с награди. В хода на настоящата кампания, CreDirect залага на технологичните джаджи. Всеки спечелил, ще се сдобие с чисто нов 40-инчов Smart LED телевизор, гарантиращ вълнуващи аудио-визуални преживявания у дома.

Новината за поредната промоционална инициатива на CreDirect, идва в началото на годината, като светъл лъч надежда. След отминалия празничен сезон, марката ни напомня, че дори да сме нарушили финансовата си стабилност, напоследък, лесно можем да постигнем баланса, отново. Достатъчно е само да изберем онлайн кредитът, който отговаря на личните ни нужди и изисквания. Марката препоръчва да избираме сред двата най-търсени продукта:

С доказана прозрачност и практичност, бързите заеми от CreDirect са подходящи за всякакви хора, без оглед на тяхната възраст, пол, или размер на получаваното месечно възнаграждение. Всеки клиент сам определя параметрите на своя кредит, като стойност и период, в зависимост от персоналните си възможности. Усвоили, веднъж, някой от продуктите на бранда, клиентите се убеждават, лично, в неговите преимущества: гъвкавост, сигурност, спокойствие, бързо решение за моментните финансови кризи.

През последните две години и половина, CreDirect успя да се докаже като надежден финансов партньор и спечели доверието на голяма част от потребителите на пазара за бързи кредити. Независимо от множеството си конкуренти в бранша, брандът, за кратко време, завоюва стабилни позиции, благодарение на демонстрирания професионализъм и постоянство. Зад името на марката стои екип от експерти, който ежедневно усъвършества предлаганите продукти и процесите, обвързани с тях, до последния детайл.

CreDirect започва настоящата година с амбиция, поставяйки си все по-отговорни професионални задачи и си пожелава още хиляди удовлетворени клиенти, а за всички вас, пожеланията са за позитивна и успешна 2020-та!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *