Продължете към съдържанието
Начало » Новини » 10 години CrediYes винаги до вас!

10 години CrediYes винаги до вас!

10 години CrediYes винаги до вас!
Креди Йес е небанкова финансова институция регистрирана в БНБ /Българска Народна Банка/, ориентирана главно в сферата на потребителско и ипотечно кредитиране от 2009 г. През последните 10 години, Креди Йес се превърна в доверен партньор на много хора, които имат нужда от допълнителни средства. С множеството различни продукти, които компанията предлага, лесно може да задоволите финансовите си нужди, без да се притеснявате, че това ще утежни месечният ви бюджет. Нямаме скрити условия, нямаме неясни и подвеждащи правила.

Имате нужда от повече пари? Фирмената политика на Креди Йес е подчинена на идеята винаги да Дава шанс и възможност на клиентите и същевременно да не поставят ограничения пред исканията и нуждите им! Ако разгледате условията на Креди Йес, сами ще се убедите в това! Офисите на компанията са 66 на брой в цялата страна, на удобни локации. В близко бъдеще Креди Йес има планове и за навлизане на чужди пазари – един от тях е за стартиране на компания в Република Северна Македония, по която вече се работи.

Разгледайте различни варианти за ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ;

  • Креди Йес разполага с няколко продукта със суми от 100лв до 5000, които биха задоволили индивидуалните потребности на клиентите, непредвидени сметки или искат да обединят задълженията си.
  • Консултация относно потребността и желанието ви може да бъде направена в удобно за Вас време и място. Може да посетите офис на Креди Йес за консултация от служител или да бъдете посетен от кредитен консултант. Те ще Ви обслужат с грижа и добра преценка. Може да кандидатствате и онлайн на www.crediyes.bg
  • Кредитите са с конкурентни фиксирани и изгодни вноски за целия период на кредита, плащането е в брой или по банков път, както и възможност за предсрочно погасяване, рефинансиране и най-важното без никакви такси!
  • Информация за предлаганите от Креди Йес потребителски и ипотечни кредити можете да получите във всеки офис на Компанията, както и на телефон 0700 890 55 или на office@credi-yes.com

Когато имате нужда от по-голяма сума, възползвайте се от ИПОТЕЧНИЯ КРЕДИТ на Креди Йес! Компанията е от малкото небанкови институции, които отпускат финансиране срещу ипотека. Този тип продукти се предлагат още от създаването на Креди Йес – ипотечния кредит дава възможност за усвояване на по-голяма сума, при много по-добри условия, за по-дълги срокове и съответно с по-ниски вноски на изплащане.

  • Креди Йес ще ви помогне когато кандидатствате за ипотечен кредит, давайки ви най-добрата насока при избора на срок и месечна вноска и размер на финансиране от което се нуждаете. Одобрение на кредита в рамките на деня след представяне на необходимите документи.
  • Благодарение на професионална консултация от Креди Йес, осъществена лично с Вас в удобно време и място, по-лесно ще може да намерите най-доброто решение.
  • Креди Йес Ви предлага ипотечен кредит в зависимост от вашите нужди от 5 000 лв. до 30 000 лв., с ясни и прозрачни месечни вноски със срок на кредита до 5 години. Фиксирана лихва за целия период на кредита и удобно усвояване на сумата в брой или по банков път.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *