Продължете към съдържанието
Начало » Новини » 10 причини да искаш да знаеш какво е кредитното ти минало и рейтинг и как да го провериш изцяло ОНЛАЙН!

10 причини да искаш да знаеш какво е кредитното ти минало и рейтинг и как да го провериш изцяло ОНЛАЙН!

10 причини да искаш да знаеш какво е кредитното ти минало и рейтинг и как да го провериш изцяло ОНЛАЙН!

Провери своята кредитна история и рейтинг изцяло онлайн.

Натисни тук, за да провериш своята кредитна история и рейтинг изцяло онлайн.

Знаете ли, че всеки човек има официална кредитна история, която се съхранява в Централният кредит регистър?

Знаете ли, че в тази кредитна история се отразяват всички ваши текущи и минали кредити, както и дали сте ги плащали редовно и без закъснение?

Знаете ли, че въз основа на тази ваша кредитна история вие можете да получите нов кредит, или да ви бъде отказан такъв? Нещо повече, ако имате лоша кредитна история няма да може да получите стоки на изплащане, може да ви бъде отказана работа и много други потенциални услуги…

Знаете ли, че ако имате неплатени сметки за ток, вода, топлофикация, GSM, те също се виждат в един момент във вашата кредитна история?

И най-важният въпрос…знаете ли че вече може да проверите Вашата официална кредитна история изцяло онлайн?

Възможно е да имате лоша кредитна история, защото не знаете че имате кредит на ваше име или сте имали забавяне по кредит/кредитна карта или към държавна институция. Никоя кредитна институция няма да ви се довери, без да провери кредитното ви досие. Когато проверите сами кредитния си рейтинг – ще разберете как да подобрите кредитната си история, ако тя е лоша.

Scorify предоставя услугата кредитен рейтинг, като той ще ви е необходим за да планирате живота си, така че да получите това, което ви трябва в точното време. Кредитният рейтинг на човек може също да определи размера на първоначалния депозит, необходим за закупуване на мобилен телефон, комунални услуги или за наем/заем на апартамент. От своя страна заемодателите често преглеждат резултатите на кредитополучателите, особено когато трябва да решат дали да променят лихвения процент или кредитния лимит по кредитна карта.

Натисни тук, за да провериш своята кредитна история и рейтинг изцяло онлайн.

10 причини да искаш да знаеш какво е кредитното ти минало и как да го провериш изцяло онлайн!

  1. Проверяваш дали не си забравил да платиш някой кредит или сметка преди години…
  2. Получаваш възможност да се видиш как изглеждаш в очите на всяка кредитна институция, ако искаш да вземеш кредит или кредитна карта.
  3. Спестяваш си усилието и времето да ходиш до финансова институция, за да чакаш одобрение за кредит, след като може сам да провериш дали имаш шанс за одобрение.
  4. Много работодатели правят проверка на кредитоспособността на служителите си с цел проверка на финансовата отговорност и надеждност. Услугата е търсена освен от физически лица, така и от адвокати, инвеститори, кредитни бюра и т.н.
  5. Може да разбереш дали някога някой е взел кредит вместо теб с изтичане на личните ти данни.
  6. Получаваш актуални към момента на проверката – обобщени данни от информационната система на Централния кредитен регистър, която включва активните и минали кредити, периода им на валидност, сумите и просрочията.
  7. Разбираш каква е персоналната ти кредитна оценка с точност и получаваш пълен анализ на кредитоспособността си в подробен файл в рамките на 5 минути.
  8. Получаваш съвети, базирани на анализа – как да подобриш кредитната си оценка.
  9. Вземаш безплатна кратка Scorify оценка, която показва къде се намираш в скалата от 1 до 1000.
  10. Предоставя ти се възможност за абонамент към постоянна актуализация на кредитната оценка.

Натисни тук, за да провериш своята кредитна история и рейтинг изцяло онлайн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *