Продължете към съдържанието
Начало » Новини » 6 години бърз кредит CITYCASH

6 години бърз кредит CITYCASH

6 години бърз кредит CITYCASH

На 1-ви октомври CITYCASH отбелязва своя 6-ти рожден ден.

На 1-ви октомври CITYCASH отбелязва своя 6-ти рожден ден. Финансовата институция не спира да работи в посока заемането на лидерско място в небанковото кредитиране, като от създаването си до днес над половин милион българи вече са се доверили на кредитната компания. Амбициозният екип, стоящ зад марката, също се разраства с всеки изминал ден и дава заявка за нови и нови успехи.

В продължение на 6 години, CITYCASH предлага работещи кредитни решения, с акцент върху бързината и компетентното обслужване, при коректни и напълно прозрачни условия към всеки отделен клиент. Компанията разполага вече с над 100 работещи офиса в цялата страна и повече от 2000 служители, които ежедневно се грижат за финансовите потребности и висока удовлетвореност на клиентите, при предоставянето на бързи кредити.

CITYCASH винаги е отбелязвала, че нейната мисия е да осигурява достъпна финансова помощ във всяка точка на България, с коректно обслужване и максимално прозрачни условия към клиента. Визията на компанията е да предлага различни кредитни продукти, съобразени с нуждите и социалния статус на всеки отделен клиент, така че всеки да може да намери бързо най-подходящото финансово решение за него, особено при спешност и кратки срокове.

Финансовата институция се стреми да се представя и с по-съвременна визия, което се вижда и във всички маркетинг активности на компанията. В това число обновеният корпоративен сайт www.citycash.bg, всички имиджови и промоционални материали, новият облик на регионалните офиси и разбира се, не на последно място, новата телевизионна реклама на CITYCASH, която е в национален ефир към момента и грабва мигновено вниманието на зрителите.

Всички действия на дружеството през годините, отразяват и ценностите на компанията – бързина и качество, лоялност и отношение, работа в екип, като винаги в основата са доверието и личната връзка с клиентите. Това поставя и основата за дългосрочни партньорски отношения. Слоганът „Пари за всеки“ показва и желанието на CITYCASH да бъде верен и сигурен финансов помощник във всяка необходима ситуация.

CITYCASH изразява благодарността си към всички свои клиенти и служители, за доверието и подкрепата през годините!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *