80 електроуреда и още много подаръци очакват клиентите на Изи Кредит през ноември и декември
Наближават едни от най-светлите празници през годината. Време, в което имаме нужда от подкрепа, за да превърнем празника във вълшебно изживяване.

Изи Кредит вече 13 години помага на клиентите си да донесат радост на любимите хора и в същото време и те да не остават без подаръци за празника.

За поредна година Изи Кредит ще направи празника още по-вълнуващ за всички, със специална коледна кампания за своите клиенти под надслов „Спечели телевизор, запази приятел“. В рамките на промоцията, която се провежда от 1 ноември до 22 декември 2018 г. ще бъдат раздадени 80 електроуреда, както и хиляди брандирани подаръци.

Кампанията е в линията на комуникацията на Изи Кредит - Добри заеми! Добри приятели! Всеки от нас някога е взимал заем от приятел или роднина, но често се получава неловка ситуация, в която човек не знае как да си поиска заема обратно и отношенията се развалят. А колко по-лесно е да съхраним приятелството, като просто вземем кредит от правилното място.

Вземете кредит от Изи Кредит през периодa на промоцията и може да спечелите - телевизор, пералня, смартфон, микровълнова печка, вентилаторна печка, сешоар, пасатор, тостер, сандвич-преса или цитрус преса. Късметлиите ще бъдат избирани посредством ежеседмично теглене, като имената им ще бъдат обявявани всеки четвъртък на сайта на компанията www.easycredit.bg. А при усвояване на кредита получавате скреч карта, с която веднага ще разберете дали печелите подарък коледна чаша, календар, запалка, дистанционно устройство, талон за отстъпка от следващ кредит.

Сподели този пост

Остави коментар

Image CAPTCHA
Използвайте символи на латиница, от значение са големите и малките букви.

ЗАСТРАХОВАНЕТО В БЪЛГАРИЯ