Продължете към съдържанието
Начало » Новини » CITYCASH за финансов рифреш и много свеж КЕШ, със специалното участие на 100 Кила!

CITYCASH за финансов рифреш и много свеж КЕШ, със специалното участие на 100 Кила!

Зимата идва с финансов рефреш и много свеж КЕШ! CITYCASH, като съвременна финансова институция не спира да изненадва своите потребители с новите си маркетингови и продуктови инициативи. Наскоро компанията представи своя най-нов телевизионен клип, със специалното участие на голямата българска рап звезда 100 Кила и любимите баби. Те вече се наложиха като запазена марка на кредитната институция и всички много им се радват.

Новото видео впечатлява със своя свеж и динамичен сюжет, модерна визия и съвременно звучене. На него вече се любуваме втори месец в национален ефир по най-гледаните телевизионни канали и предавания, а от скоро популярната рекламна песен звучи и в национален радио ефир. В унисон с новата рекламна визия, всичко нови печатни материали на CITYCASH, както и интернет дизайни също са с лика на 100 Кила и забавни кадри от телевизионния клип.

С идването на зимата започнаха и приготовленията за по-студените месеци, а те за съжаление винаги са свързани с доста по-високи разходи. Особено, когато наближат и дългоочакваните най-любими коледни и новогодишни празници. Затова и CITYCASH бърза да обяви най-новата си промоционална активност – „Свеж Кеш, Майка!“ отново с участието на 100 Кила и обичаните баби. Финансовата институция за трета поредна година продължава с раздаването на КЕШ наградите си.

Кредит вземи и свеж КЕШ спечели!“ се завръща в много подходящ момент и определено по доста впечатляващ начин. Отново всекидневно ще се раздават парични награди в брой, на стойност от 100 до 1000 лева, като промоционалното предложение е в сила от началото на месец ноември до края на годината. Всеки клиент, сключил договор за паричен заем CITYCASH в този период, ще участва в ежедневните тегления. Всеки ден един щастливец, изтеглен на случен принцип,  ще печели 100 лева КЕШ. По традиция ще бъдат дадени и две големи парични награди на стойност от по 500 и 1000 лева в брой.

Имената на всички късметлии ще бъдат обявявани ежедневно на фейсбук страницата на компанията, както и в сайта www.citycash.bg. Там може да намерите и детайлна информация за правилата и условията на промоционалната активност, както и да следите всички новости, свързани с финансовата институция и нейните бързи кредити.

CITYCASHза пореден път доказва, че винаги е готова да подкрепя своите клиенти, особено в трудните финансови моменти и да им благодари за тяхната лоялност и доверие в нейните кредитни продукти.

CITYCASH– пари за всеки, а сега и всеки ден много свеж КЕШ до 1000 лева!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *